Mitä kuuluu tänään?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :toothy10: :sad11: :toothy7: :angry5: :sarcasm: :stop: :hello1: :blackeye: :lurk: :blob6: :drunken: :hiding: :dark1: :notworthy: :sad4: :king: :queen: :protest: :sleepy2: :ugeek: :offtheair: :salute: :sex: :occasion5: :angel5: :love1: :love8: :violent3: :violent2: :evil4: :banghead: :brave: :occasion9: :smilebox: :alien: :faroah: :hippy2: :error: :blob7: :clock: :coffee: :coffee2: :director: :dontknow: :crybaby: :bs: :female: :male: :binky: :happy1: :headbang: :hello2: :read: :read2: :help:
Katso lisää hymiöitä

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Mitä kuuluu tänään?

Re: Mitä kuuluu tänään?

Viesti Kirjoittaja Miss » 20 Huhti 2018 19:01

https://forshivagroup.wordpress.com/201 ... ri-nygard/

Moi. Aloitan ymmärtää lukijoita.
Kävin Dalai Laman tilaisuudes Barona ja rikkinäinen elinvoima palasi kolmeksi päiväksi.

Re: Mitä kuuluu tänään?

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 11 Huhti 2018 23:39

Uutta musiikkia pitkästä aikaa, vähemmän puhetta, tällä kertaa. Tai uutta ja uutta, kuusneparokkia :)

https://soundcloud.com/marko-hotti/sidvicious-ft-juza

Äiti Amman brahmachari

Viesti Kirjoittaja nestehukka » 06 Huhti 2018 18:40

MEMO Shubamrita Chaitanyan henkisestä puheesta 8.7.2010 Helsingissä. Aiheena sisäinen rauha.

We carry an explosive in us that no machine can detect. Tällä viitattiin vihaan jota kannamme sisällämme. Ja vaikka lentokentän metallinpaljastimet voivat estää terrori-iskuja, ne eivät pysty estämään sisällämme kantamaamme vihaa. Oli myös puhetta siitä, miten mieli on ensimmäisen tason luoja, puheen ja ruumiin tekojen ollessa toissijaisena luojana.

Shubamrita kertoi esimerkin eräästä psykiatrisella alalla työskentelevästä nimenomaan vihanhallinnan kanssa tekemisissä olevan henkilön kokemuksista. Ihmiset, jotka kantoivat vihaa sisällään alkoivat ruohikolla istuessaan repimään ruohoa ja pian heidän vierellään oli kasa ruohoa. Toinen ryhmä, joiden tilanne ei ollut niin paha, alkoivat myös hiljalleen nyppimään ruohoa saaden aikaan pienemmän kasan. Kun tämä henkilö pyysi munkkeja ja meditaatiota harjoittavia henkilöitä kanssaan keskustelemaan ruohikolle, hän huomasi miten nämä henkilöt vuorostaan istuivat repimättä mitään ja jotkut jopa silittelivät ja hyväilivät ruohoa. Esimerkin tarkoituksena oli valottaa sitä seikkaa, että sisällä oleva viha tulee ilmaistuksi tavalla tai toisella henkilön itse sitä huomaamatta.

Puhuttiin shanti-mantrasta, joka toistetaan näin: OM Shanti Shanti Shantih
Merkityksestä, ensimmäinen shanti on rukous Jumalalle ja pyyntö että Hän suojelisi kosmisilta häiriöiltä.
Toinen shanti lausutaan suojelemaan yhteiskunnasta tulevilta ulkopuolisilta häiriöiltä.
Ja kolmannen shantin aikana itse asiassa tulisi pyytää: ”Oh Lord, please protect me from the disturbances that my mind can create.

Väkivallattomuudesta siteerattiin Tietäjä Patanjalin joogasutraa, osa II 35. Vihamielisyys karkottuu vakaasti väkivallattomuuteen juurtuneena olevan läsnäolon piiristä. Äiti Ammasta sanottiin: ”Hänen läheisyydessään rauhoittuu kaikki luodut olennot.”

Eräs suuri sielu nimeltään Sankaracharya, joka vaealsi ympäri Intiaa perustaen henkisiä yhteisöjä havaitsi kerran hämmästyttävän näyn – munimassa oleva äitisammakko jota kobra suojeli auringonpaahteelta. Myöhemmin kävi ilmi juuri niin kuin hän oli ajatellut. Paikalla oli aikoinaan asunut suuri henkinen harjoittaja, joka näin oli siunannut paikan olemuksellaan, mikä näkyi edelleen eläinten käyttäytymisessä.

Mainittiin, että on tärkeää, kun puhut rauhasta, täytyy olla vielä tarkempi että olet itse rauhallinen sydämessäsi. Muuten sillä ei ole vaikutusta.

”We are all peaceful in the center – Amma”
Shubamrita: ”Remove certain things that obstruct it.”
Kyseessä on siis pikemminkin poistoprosessi joka valintojen avulla paljastaa sisäisen rauhamme.

Re: Mitä kuuluu tänään?

Viesti Kirjoittaja ksr_dsna » 29 Maalis 2018 21:22

Libya.
Pula vedestä

Re: Mitä kuuluu tänään?

Viesti Kirjoittaja guiding_image » 23 Maalis 2018 20:54

perjantai 23.
Näin maailmanrauhan. Onneksi en alkanut huutelemaan. World-peace koska en aio unohtaa sitä. Tavallaan sen ei uskois olevan totta

Edit.. no sä et tietenkään usko mua. se kestää murto-osan sekunnista. Mut sä tajusit maailmanrauhan. Tietääkseni olen 1 harvoista.. eikä se kyllä vaikuta mitenkään oudosti että alan huutelemaan tuolla että mie näin maailmanrauhan. Tietääkseni kyllä oon 1 harvoista.

Edi2
Käsitin sen vain hyvin vähän aikaa, enkä missään erityisessä tilanteessa. Sun elämä ei liitty siihen. Onko tämä miks mä oon vuosia yrittäny puhuu fyysisesti lähellä oleville ihmisille, ettei oo mitään minää? Maailmanrauha ei vaadi mitään minää. Tuossa jo putosi fasismi. Mä en edes tiedä miksi minä
https://youtu.be/1qB7EF_ekiw

Hopeless...

Viesti Kirjoittaja guiding_image » 01 Maalis 2018 19:20

Well I just tried to give these people a reason to reject swadisthana chakra.
I guess it turns out, that I will just have to reject it myself.
I can't believe the rejection these people of me receiving food. (Niille on maailma kaikkeuden tuhoisin asia kun minä ruokaillessa hetkeksi ajattelen että ). They hate that I'm nourished.
They just completely ignore that I am a person of high rank.
This is paranoia. But they don't accept me having a good relationship with a mahayanist teacher...

Abstracted into
That's called mental focus. And it also means you can't touch me.

I just want to amplify my sexual repression. I laid down for almost 2 hours. Watching porn, anime mostly.
But the ambience/tunnelma was, that you can't touch your dic
I had earplugs and I kept hearing insane words, that don't exist. Heartbeat was 50-53 bpm
When I look at my food I have a problem
That
I also have an ego-problem. According to my Tibetan-Buddhist teacher. And the problem is ego-problem.
Mä vaan makaan siinä sängyssä ihan saatanan rauhallisena ja katon pornoo, minkä pitäis saada eiku ei siis pitäis tienata rahaa.
Vedän tän avoinsanghaan koska turvaudun jokaikine pvä

Because you refuse to think about the food
Well how are you going to think about God, when you don't know what you're thinking about

Näin helvetillistä tää mun elämä on.
Edit. Tuol aloitti taas moottoriturpa alakerrassa ego-dominaattorin intentiolla. Isäni oli myös moottoriturpa. He syntyivät perheissä, joissa päti äidin laki: se on tämä. (Abstraktio) mitä kovempaa sä huudat sä saat tahtos läpi. Itselläni ongelma on se että nää jotka huutaa eivät ole 2-3 v vauvoja vaan 50-70 vuotiaita aistienpalvontaan hemmottelluksi tulleita äidin pikku sylivaavoja

Edit2
Sä.et tajuu ku sut on täydellisesti seksuaalisesti tukahdutettu. Sä et edes kuule mitä ne sanoo ne vain alistaa sua jokaisella sanalla. Mut tässon meiän kulttuuri. Ego-domini . Itsetunto roskalavalle ku oot4. Oma tahto televison eteen ku oot5. Siitä on helppo ottaa kaikki syntyvät sukupolvet itsevihan kulttuuriin - jota (onneks) nää ego-dominaattorit ei tunne.

Re: Mitä kuuluu tänään?

Viesti Kirjoittaja Santeri » 17 Tammi 2018 21:09

phpBB [media]

Re: Mitä kuuluu tänään?

Viesti Kirjoittaja ksr_dsna » 27 Joulu 2017 23:10

Varo! Varokaa! Yks juttu mitä ilmeisesti huusin eilen yöllä unissani.
phpBB [media]

Sosiaalihyvinvointi, huumausaineiden väärinkäyttöapu ja (Suomessa lääkärit eivät uskalla)
Mieti, haet yhteiskunnalta apua ja sulle valehdellaan päin naamaa.
Millases yhteiskunnas me oikeesti eletään, et mutkin sai keploteltua pakkohoitoon vain koska harjoitin henkistä harjoitusta, siis hiljaisuutta.
Ne kaikki viranomaiset valehtelee sulle päin naamaa. Ja ne jotenkin helvetin oudosti kuvittelee olevansa pyhiä et ne saa valehella sulle päin naamaa. pitäskö kertoo pari esimerkkiä.. 3
voisin kertoo 2 lisää
mut näköjään https://youtu.be/V0BcFH85lDE
I'll tell you. Bear with me!
Ne valehtelee sulle ensin että sä oot myyny hasista. Tai yrittäny myydä ketä vittuu kiinnostaa ku se viranomainen valehtelee sulle päin naamaa. Sen takii en enää juttele tästä edespäin viranomaisille ilman nauhuria. Itsekriminointisuoja sun ei oo pakko sanoa mitään. Ja siitä päästää seuraavaan. Mut laitettiin pysty-eristykseen koska en vastannut kysymykseen, Tämä tapahtui Suomessa. Hoitoonmääräämispäätös M3 johti kuukauden pakkohoitoon ja -lääkitykseen. Kiinniotto tapahtui vappuna 2014. Mulle valehdeltiin päin naamaa, että josset lähe suosiolla me otetaan väkisin.
Lääkäri, joka mukamas oli tehnyt hoitoonmääräämispäätöksen, Inkoo, Saara Keso, ei ole edes olemassa. Tiedustelin asian Inkoon Lääkäriaseman johtajalta. Eli kyttä valehteli suoraan päin naamaa ja pakotti kyytiin. Suomessa 2014
Oletko kenties koskaan kuullut sanontaa, ettei ole toista sanaa. Tästä asiasta ei ole toista sanaa.
Ne kaikki on virkansa puolesta vaikeina ja ne epäilee että sä aiot satuttaa niitä. Sen takii ne valehtellee

Mut sulle on valhdeltu josset tajuu et suomeski "It ain't hard enough when it gets corrupt." ups. piti sanoo, et "Doesn't matter how hard it gets, when it gets corrupt."

Do you really think I went to this shamanism business without a shit-load of hashish and the faith, that Finnish society will never have my back? You know, it's me who is Ukko Väinämöinen, Me whois going to takoa Sammon, it's me who is Pohjolan akka. you won't get ego-closure, a belief that I've held for more than12 years. And just for the record, I went into this business with Terence McKenna who died in 2000 so you better not try to talk to him. well if you're a channeller and you believe in Atlantis and maybe you believe you're an ET
So much better for you to not seek help. They'll lie. They think you brought some hash from Zeta Reticuli.

Re: Mitä kuuluu tänään?

Viesti Kirjoittaja Ksr_image » 24 Joulu 2017 08:00

Re: Mitä kuuluu tänään?

Viesti Kirjoittaja ksr_dsna » 23 Joulu 2017 19:54

Mua pelottaa. Tajusin just et mun lapsuudenkodin asukkaat siis äiti ja isäpuoli vetivät itsellensä tähän asti täydellisen aistien tyydyttämisen voiton yli muiden aistivien olentojen.
Mua on jo 10+ vuotta häirinnyt. Mut koska ite oon vajakki en tajuu tätä tilannetta. Homma meni öbaut sillee et isä&äiti - meillon niin helvetin paljon kovempi itsetunto ku sulla 4-5 kg rääpäle etkä sä koskaan saa etkä tuu saamaan tahtoas läpi. "Me ehdollistetaan sut siihen ettet koskaan saa tahtoas läpi."
ET KOSKAAN!
öö tiedätköhän ystävä miten vaikea tuosta tilanteesta on saavuttaa brahmacarya?! sun koko elämä on valmistettu toisen ihmisen halun toteuttamiselle.
etkä sä edes saanut päättää otatko osaa tän Suomalaisen 100 v. yhteiskunnan upeksanaan.
voin sanoo yhden asian tässä mitä melkein kukaan jos kukaan pystyy. Oli hyvä tos pari vuotta sitte ku asuin Tornion Krunnin opiskelia-kämpil . Ai ?
saatan ollaki psykoosissa et tajuun mitä on jatkuvuus ja miten joogit pitää maailmaa yllä. Ideana jees mut se määrä suklaasyöjiä joita täytyy kohdata ja pikkutarkkuuden huomioiminen mut kuitenkin takertumattomuus kun aivo kävelee jotai ehkä 100 ihmistä vastaan yhes päiväs. Ja unelma on erakoituminen... Mut se hullu on siinä ettet sä tiedä miten sä manipuloisit muita koska ideanahan se on aivan tyhmä ja todellisuudessa jos tajuat että ideana se on thmä tajuat myös että yhtäkkiä mä tajuan mitä toi ihminen ajattelee.
"you become your thoughts" -Buddha
itse just yrittäny ajatella et miten kaikentietävästä mielestä voi sanoa tuon. just nimenomaan kaikentietävästä mielestä. hmm...ainakin tähän asti oon ehkä vähän pässinä tai sillei seurannu nuita sanoja. Mut on ne kans vaikuttanu. siihen pisteeseen, et pitää olla tarkkana ku muitte ajatukset vaikuttaa omaan mieleen ja pysymättömyys sehän se mut on pelastanu periaattees joka kerta
phpBB [media]

Ylös