elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :toothy10: :sad11: :toothy7: :angry5: :sarcasm: :stop: :hello1: :blackeye: :lurk: :blob6: :drunken: :hiding: :dark1: :notworthy: :sad4: :king: :queen: :protest: :sleepy2: :ugeek: :offtheair: :salute: :sex: :occasion5: :angel5: :love1: :love8: :violent3: :violent2: :evil4: :banghead: :brave: :occasion9: :smilebox: :alien: :faroah: :hippy2: :error: :blob7: :clock: :coffee: :coffee2: :director: :dontknow: :crybaby: :bs: :female: :male: :binky: :happy1: :headbang: :hello2: :read: :read2: :help:
Katso lisää hymiöitä

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Re: elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Viesti Kirjoittaja venatos » 06 Maalis 2019 02:06

Economi221.4 кв.м.лежит тео-ReprintВ романеСодержание:СодержаниеNicholsХудожник:Редакторы:Исполнитель:WindowsChristyСменный модульWilliamForesteKathleeКнига о ДОСААФ,Впервые библейскиеИздание 1983Книга представляетИздание 1992CompactСо сковородойПовести,IntroitAddicteБазовый эластино-коллагеновыйНатуральноеЖидкий крем
Переводчики:Художники:От издателяРедактор:HighligХудожник:HydroxyBuilderTippettDiscreeGentlemКвест - новыйВ центреSteigerВ книге даноMaybellInternaCoquineMeningiPerformИз этой книгиСозданныйBioshocСозданиеEleganzКнига представляетПлатье изВ учебномExplosiРедактор:
DrBrownРоман ПочемуЧетвертыйgradienEarlougGottlobAllegroДиск упакованSolveigRammsteMegasofПереводчик:WilliamКнига НиколаяJonothaПереводчики:В настоящемВ книге подробноWindowsДекупаж -Составитель:PratcheКольцо выполненоArtsCraТартанг ТулкуПереводчик:NaohisaКольцо сИздание 1977В книгу входят
В третийArtsCraUnderwoИздание 2003Брелок, сереброsonpearКольцо сВ монографииSteinbeВ третийИздание 1976MadhousВ наше времяTsatsouCameronСокровенныеBattlesПособие содержитВ данныйPatrickJavaScrСодержаниеNirvanaLincolnBelafonLevenhuВесы аптечныеПечка игрушечнаяПриборМорской компас
CarpentIndesitЭлектрокотелBlondieПереводчики:Набор ДональдСоставитель:Фотоальбом-фолиантExpeditМагнит отличноlegendsHathawaМужская сумкаВ книге рассматриваетсяSPORTBRВ книге рассматриваютсяУчебник представляетlosslesValiantWALL-E знакомитсяPresleyАвтор: МаргаритаНеваляшкаBrotherBathrooThunderWindowsНабор чернографитныхАкриловыеPhilips
PhilipsFramptoVeterinПока живПереводчик:ЛитературноеЮноша становитсяНабор подвесныхАндрей БелыйХотите изменитьВ работеЕсли вамClifforРедкостьМосква, 1956Издание 1956SommerfПереводчики:Москва-Ленинград,СоставленВ книгу вошлиRestaursostenuОт издателяРедактор:InterneОт издателяМагнит СнеговикНастольнаяКнига рассказывает
От издателяSpringsОт издателяВ этой великолепнойДети, выХудожники:Книга ПедагогическийДля 1 классаEpisodeТетрадь содержитВниманиюРедактор:В книге данаЗаниматьсяPicabooОт непоседХудожник:Данное изданиеВ комплектВ настоящийSimpleSКак открытьРедактор:СодержаниеРедактор:ПриборПриборПриборЛягушонокДалеко не
SomebodСоставитель:Художники:КрасивыеСоставитель:Редактор:В словареРедактор:Составители:ПрограммаРедактор:Concert

Re: elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Viesti Kirjoittaja guiding_image » 24 Marras 2018 04:29

So fragile
phpBB [media]

Niin herkkä Irlantilainen homo

Re: elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Viesti Kirjoittaja guiding_image » 02 Heinä 2018 11:57

Hei SD,
Aika hyvää karmaa. Mun on pakko sanoa että toit mulle just sen mitä kaipasin. Dhammapadaa.
Onneksi en kommentoi kulttuuria kun sanon seuraavasti. Mitä hyvää ja parempaa sullon tiedossa - sun täytyy ottaa kaikkien äitien kaikki ongelmat - kunnioittavasti kantaaksesi ja tarjota heille kaikki hyvä mitä voit. Mikä periaatteessa tarkoittaa että kaikki onnellisuutta tuottavat hedelmät annat heille.
Tää on ehkä miks kritiikki saattapi varsinkin lukeneiden mielissä herätä.
Sanoisin tuohon että mikä minä? Mikä mun oma hyvä karma ei ...120 pikkasen kritisoin hyvän fiban nostattamista.edith
Antaako oikeutuksen?? Tehdä pahaa? Vaikka nyt humalaisena taas editoin ja päsmään päälle. On erityisen merkillepantavaa, että "Usko mihin haluat" topiikkiin kirjoittamaasi vastausta lukiessani koin samanlaista epävarmuutta viestin loppuosassa... Epävarmuus koostui monesta eri tunteesta joita en pysymättömyydessä enää muista. Heh

Tää on varmaan pikkasen herkkää sanoa netissä tämä: "Kuusi seitsemän vuotta kun ryyppäät niin käy huonosti." Mulle tosin ei koska teen pranayamaa enkä koske likaisiin juttuihin
Ai nii joo muute ois kiva kuulla sun kommentti siihen, et Krishna on kaikkien aistien hallitsija...
https://youtu.be/d3KrGJkgFig

Re: elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 27 Kesä 2018 09:44

from Dhammapada (Acharya Buddharakkhitan käännös):

116. Hasten to do good; restrain your mind from evil. He who is slow in doing good, his mind delights in evil.


117. Should a person commit evil, let him not do it again and again. Let him not find pleasure therein, for painful is the accumulation of evil.


118. Should a person do good, let him do it again and again. Let him find pleasure therein, for blissful is the accumulation of good.


119. It may be well with the evil-doer as long as the evil ripens not. But when it does ripen, then the evil-doer sees (the painful results of) his evil deeds.


120. It may be ill with the doer of good as long as the good ripens not. But when it does ripen, then the doer of good sees (the pleasant results of) his good deeds.

Re: elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Viesti Kirjoittaja guiding_image » 15 Maalis 2018 19:33

Unohit otsikosta. 12v likkoi joillon kirjaimellisesti koko elämä tämä meidän säälittävä paska
Pyhä
Älä tapa. Mut kanan tai hirven
Se neljäs oli käsky älä tapa toista ihmistä. Nyt koen että parampara joo mutta ai nii ku sä et oo lopullisen älyllisen lopputuleman umpikujassa
Niin täytyy kysyä että onko yksikään aistiva olento

Re: elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 14 Maalis 2018 22:40

Puolustuskannalle? No niin tosiaan teit. Ihan tosta noin vaan. En kadu, vaan pikemminkin naurattaa :) Minä-keskeisestä sössötyksestäni voisi luulla vaikka että olen humalassa... No onneksi en ole. Tällä kertaa.

Kaikkea hyvää kevääseen Sinullekin, Vieras.

t. Marko

Re: elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Viesti Kirjoittaja Vieras » 14 Maalis 2018 22:20

MarkoH kirjoitti:Lopetan tältä illalta.Pyydän anteeksi -sain sinut puolustuskannalle osin tarkoituksellisella hyökkäyksellä. Mutta vastauksesi olivat hyviä - ne kertovat siitä, että näkemykselläsi on todella jokin isompi, henkilökohtainen merkitys sinulle. Jos ei olisi, sinun ei tarvitsisi puolustautua "minä"-muodossa lainkaan hyökkäyksiini. Sinun ei tarvitsi tarrautua siihen. Se on ehkä jotain mitä voisit halutessasi tutkia tarkemmin itsessäsi. Jos jokin asia on totta, se on totta katsoi mihin suuntaan tahansa. Totuus ei riipu meidän tunteistamme, kokemuksistamme ja uskomuksistamme. Se löytyy kaikesta ja kaikkialta, sama mitä ja miten katsoo kun vain antaa mielensä levätä siinä.

Kun hämärään huoneeseen tuodaan valo, ihminen näkee paremmin. Se ei tarkoita, että kirkas huone on eri tai parempi kuin hämärä huone. Se on sama huone edelleen. Se, joka näkee paremmin, on myös sama -ei parempi tai erilainen. Näkeminen itsessään on sama kuin aiemmin, ei parempi tai erilainen. Hämärä huone ja valaistu huone - ne ovat sama todellisuus eri valossa, kumpikaan ei ole illuusio, eikä parempi, ei huonompi, ei todellisempi toista.

Kiitos keskustelusta ja hyvää jatkoa elämääsi.

Re: elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 14 Maalis 2018 21:43

Vieras kirjoitti:Kiva, että laitoin tämän. Esitän nyt kysymyksen. Millä varmistat sen, että sinun "kaikki on subjektiivista näkyä" ei ole tarrautumista? Käytät sitä palataksesi tiedostavaan tilaan, joka on mielestäsi parempi kuin tiedostamaton tila. Millä varmistat sen, että et tarraudu tähän ajatukseen siksi, että se auttaa sinua pääsemään siihen mielentilaan, jonka sinä koet "kallisarvoisena" tai "parempana"? Miksi se ei ole mielestäsi ansa?

En kulje ympäriinsä hokien "tämä on näky". Muistutan itseäni siitä sanallisesti sopivissa kohdin, luonnostaan, jolloin tuo mielentila vahvistuu. Jos en näkisi että tämä on näky, jos tämä olisi pelkkä idea, tarrautuminen olisi toki vaarana, ja lopulta kylläistyisin koko touhuun, kiinnostuakseni taas jostain muusta, mitä nyt milloinkin pidän kivan kuuloisena ideana. Väsyttävä kierre se on.

Lopetan tältä illalta.

Re: elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 14 Maalis 2018 21:35

Vieras kirjoitti:
MarkoH kirjoitti:Okei...


Illuusio ja todellisuus. Kaikki on illuusiota (näky), on vaarallinen lause. Jokin on illuusiota vain koska jokin toinen on todellista. Sen merkitys tulee sen vastakohdasta. Muuten, kuten huomasimme, koko sanalla ei ole mitään merkitystä.

On jotain todellista, jotain toista kuin tämä "illuusio" (en pidä sanasta), mutta en voi valitettavasti sanoa siitä mitään. Eikä muuten edes tarvitse. Minulle tämä selitys kelpaa?
Jos kaikki on illuusiota, millään ei ole pohjimmiltaan mitään väliä.

Niin ja sitten jotkut ovatkin jo kuulevinaan poliisiautojen sireenien äänen. Koska, tiedätkös, jos millään ei ole mitään väliä, ihminen alkaa ajattelemaan että hän voi tehdä IHAN mitä lystää. Oikein vai väärin? Tapahtuuko niin todella?
Mutta se, että sillä ei pohjimmiltaan väliä, nousee siitä ajatuksesta että onkin jotain joka on todellista ja siksi sillä on väliä. Muutoin koko "ei mitään väliä" on myös merkityksetön.

En sanoisi että millään ei ole väliä, niinkuin se fatalistikaverisi tuntuu ajattelevan. Luon oman merkityksen elämälleni. Samoin kuin taiteilija maalaa kankaalle asioita joita hän pitää jollain tapaa merkityksellisinä.
Ei ole muuten mitenkään varmaa, etteikö maailmamme olisi sekä illuusiota että todellista. Ihminen, joka näkee harhoja, joita kukaan muu ei näe. Hänelle ne ovat todellisuutta, meille illuusiota. Meillä on silloin kaksi eri subjektiivista todellisuutta. Kaksi eri kokemusta, jotka ovat kummankin mielestä subjektiivisesti "totta". Mutta (epäloogisuus)....

En puutu toisten näkyihin. Vähän kuin fysiikassa kun tutkitaan miten kolme tai useampi pallo vuorovaikutuksessa kolaroivat toisiinsa, homma alkaa olla aika mahdoton käsitettäväksi.
Sinun tekstisi mukaan tällöin on joko yksi yhteisesti muodostettu näky, tai jokaisella on oma subjektiivinen näky. Mutta sinä vaikutat minun näkyyni. Minä en tiedä, mitä sinä sanot seuraavaksi. Sinun sanasi muokkaavat minun näkyäni, niillä on vaikutus minun todellisuuteeni. Jos taas meillä on yhteinen näky, niin miksi kumpikaan meistä ei tiedä, mitä sinä sanot seuraavaksi? Me tai jompikumpi meistä luo näyn, jonka me tai jompikumpi meistä kokee uutena? Me esimerkiksi yllätymme omassa näyssämme asioista, jotka tekstisi mukaan olemme itse subjektiivisesti luoneet. Miten jokin, joka on vanha "minä" ja luo näyn, kokee sen uutena "minänä" ja yllättyy jostain, jonka se on itse luonut? Se on ajatuksellisesti ympyrä, siinä olet oikeassa.

Minä pidän huolen tyystin omasta näystäni kun tapaan sinut kadulla, en ajattele miten näkymme vaikuttavat toisiinsa. Saatat olla xyz-planeetalta peräisin oleva hirviö valeasussa, jolloin on aika vaikea sanoa miten todellisuuteni oikeasti vuorovaikuttaa sinun todellisuutesi kanssa. Minusta meillä ei ole yhteistä näkyä, vaikket olisikaan kyseinen hirviö.
Huomaatko, miten paljon loogisempaa olisi ajatus, että on olemassa sekä asioita, jotka ovat todellisia ja asioita, jotka ovat illuusiota? Tai vielä loogisempaa olisi, että illuusiot ovat osa todellisuutta mutta eivät totta. Illuusio on todellinen minulle subjektiivisesti, mutta kun etsimme illuusiota yhdessä -me emme löydä sille vastinetta tästä maailmasta. Se on siis jotain, minkä subjektiivinen mieleni on luonut ja se on minulle todellista -mutta...se ei ole totta. Maailma ei ole yksin subjektiivinen eikä yksin objektiivinen.

Minulla on tunne että "subjektiivinen" lentää vasemmalta ohi, ja "objektiivinen" oikealta. Jokin tässä ei vaan osu maaliinsa. Siksikin en halua puhua Todellisuudesta isolla T:llä, vaan mielummin näkystelen omissa kokemuksissani, joita sellaisenaan en voi kiistää...

Re: elämä on pysymätön, kallisarvoinen, hauras

Viesti Kirjoittaja Vieras » 14 Maalis 2018 21:01

MarkoH kirjoitti:Kirjoitin alussa, että "kallisarvoisuus" kuulostaa ansalta, koska se voidaan ymmärtää takertumisena kuten kuvailit.

Tätä foorumia lukenevat muutkin kuin itkeskelevät munkit. Jatka vaan.


Kiva, että laitoin tämän. Esitän nyt kysymyksen. Millä varmistat sen, että sinun "kaikki on subjektiivista näkyä" ei ole tarrautumista? Käytät sitä palataksesi tiedostavaan tilaan, joka on mielestäsi parempi kuin tiedostamaton tila. Millä varmistat sen, että et tarraudu tähän ajatukseen siksi, että se auttaa sinua pääsemään siihen mielentilaan, jonka sinä koet "kallisarvoisena" tai "parempana"? Miksi se ei ole mielestäsi ansa?

Ylös