Päivän ajatus, jos semmoista on

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :toothy10: :sad11: :toothy7: :angry5: :sarcasm: :stop: :hello1: :blackeye: :lurk: :blob6: :drunken: :hiding: :dark1: :notworthy: :sad4: :king: :queen: :protest: :sleepy2: :ugeek: :offtheair: :salute: :sex: :occasion5: :angel5: :love1: :love8: :violent3: :violent2: :evil4: :banghead: :brave: :occasion9: :smilebox: :alien: :faroah: :hippy2: :error: :blob7: :clock: :coffee: :coffee2: :director: :dontknow: :crybaby: :bs: :female: :male: :binky: :happy1: :headbang: :hello2: :read: :read2: :help:
Katso lisää hymiöitä

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Päivän ajatus, jos semmoista on

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 18 Tammi 2019 19:35

Totuus josta mieli ei tykkää.

Mieli haluaisi totuuden mihin se voisi tykästyä. Jotain ilotulitusta tai sen tapaista. Mutta kun mieli on hiljaa, kohdataan se mitä mieli ei halua kohdata. Se mitä on ylenkatsottu koko ajan, koska siinä ei tuntuisi olevan mitään kiinnostavaa. Ja totta on, mieli ei koe sitä pätkääkään kiinnostavana. Siksi se etsii. Eikä löydä, ja tavallaan ei haluaisikaan löytää, sillä silloin sen illuusio "aina vaan jostakin paremmasta kuin tämä" katoaisi. Mutta kun mieli hijenee, se löytää sen mitä pakeni. Se on se mikä on. Hetken vastusteltuaan mieli ymmärtää että sen täytyy lakata etsimästä, sen täytyy antautua tälle hetkelle. Ei menneisyyttä, eikä tulevaisuutta. Se näkee etsimisen turhuuden, ja sen kuinka loputonta pakeneminen on, kun voisi vain olla ponnistelematta. Vain se mikä jää nähtäväksi, jää.

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 14 Tammi 2019 00:54

"Screw your question."

- Mooji

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 13 Tammi 2019 21:06

Henkiset opettajat tuntuvat olevan usein konservatiivisia pukeutumisen suhteen. Tollella esimerkiksi on ollut vuosikymmenet kauluspaita, mahdollisesti neulepaita, ja liivit niiden päällä. Moojilla taas on ainakin 100 (oikeesti) eriväristä, mutta samanlaista paitaa joita aina käyttää, on pistänyt silmään.

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 13 Tammi 2019 08:01

Kauluspaita on edelleen yleinen, siisti ja tyylikäs asuste. Tekoäly A.I. -keskustelussa olevassa Joe Rogan & Elon Musk -videossa Joe Roganilla on kauluspaita ja Elon Muskilla pelkkä t-paita, mikä on nykyään mahdollista vaikka ihminen olisi autotehtaan ja avaruusrakettitehtaan omistaja. Katsoin mitä vaatteita Elon Muskilla on muissa videoissa Youtubessa, jossain tv-showssa hänellä on edelleen t-paita kuitenkin tumman pikkutakin kanssa.

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 08 Tammi 2019 00:51

"Die, but don't be dead."

- Tuntematon mestari

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 07 Tammi 2019 13:26

sininendraakki kirjoitti:Mietiskely-vaatteita. Onko vaatteilla vaikutusta dhyana-tilaan pääsemisessä? Ympäristön puhtautta ja esteettisyyttä pidetään tärkeänä tekijänä mietiskelyn käsikirjoissa. Muistini mukaan jossakin dhyana-teoksessa mainitaan myös asun eli vaatteiden puhtaus myötävaikuttavana tekijänä.

Villasukat ainakin olla pitää. Muuten saa flunssan ja erehtyy pitämään tätä valaistumisena.

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 07 Tammi 2019 11:43

phpBB [media]


Mietiskely-vaatteita. Onko vaatteilla vaikutusta dhyana-tilaan pääsemisessä? Ympäristön puhtautta ja esteettisyyttä pidetään tärkeänä tekijänä mietiskelyn käsikirjoissa. Muistini mukaan jossakin dhyana-teoksessa mainitaan myös asun eli vaatteiden puhtaus myötävaikuttavana tekijänä.

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 06 Tammi 2019 01:03

phpBB [media]

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 06 Tammi 2019 00:26

Ei mulla oo tullut mieleen että J olisi nainen... mutta jos on, niin onnittelut, hyvin hämmennetty. :D

Dharma tuskin välittää oli sitä tai tätä, tai jotain siltä väliltä, tai ei mitään näistä. Mikä on hienoa.

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 05 Tammi 2019 10:50

guiding_image kirjoitti:Pelottaa. Yritin tehdä tajuta
Kuolemanpelko häiritsee jopa kun olen päässyt viisaaksi.

Anteeks jos elämäsi kestää kauemmin, kuin minun.
Huumorilla.


Lähetin systerille txt. Et oon ryyppymies enkä parane
https://youtu.be/hsm-Vn0fiRc
Straight flush
https://youtu.be/H9fyOFefirQ
Mä en pysty tekee sille mitään. Mä pystyn vain jakaa teille tän videon.


Käsittääkseni olet edelleen naispuolinen henkilö. Moottoripyörä- & autokaahausvideoiden jms tarkoitus on varmaankin luoda maskuliinista imagea. Ainakaan itse en usko niihin, muista en tiedä. Mieleen tulee kysymys onko Dharma kuitenkin edelleen niin maskuliinen aihe että nais-imagella ei pärjää? Onko kyse jostakin muusta? Miltä vaikuttaisi laittaa virkkaus- ja neulevideoita jms mielipiteiden lomaan?

Ylös