Nettivainoaminen

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :toothy10: :sad11: :toothy7: :angry5: :sarcasm: :stop: :hello1: :blackeye: :lurk: :blob6: :drunken: :hiding: :dark1: :notworthy: :sad4: :king: :queen: :protest: :sleepy2: :ugeek: :offtheair: :salute: :sex: :occasion5: :angel5: :love1: :love8: :violent3: :violent2: :evil4: :banghead: :brave: :occasion9: :smilebox: :alien: :faroah: :hippy2: :error: :blob7: :clock: :coffee: :coffee2: :director: :dontknow: :crybaby: :bs: :female: :male: :binky: :happy1: :headbang: :hello2: :read: :read2: :help:
Katso lisää hymiöitä

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Nettivainoaminen

Re: Nettivainoaminen

Viesti Kirjoittaja ... » 02 Maalis 2013 19:46

Koitetaan pysyä aiheessa. Jaoin keskustelun tuonne.

viewtopic.php?f=5&t=83

edit: Uuden ketjun voi luoda vasemmasta yläkulmasta löytyvästä napista. Olet enemmän kuin tervetullut tekemään sen. Aihe kuulostaa mielenkiintoiselta.

Re: Nettivainoaminen

Viesti Kirjoittaja Jakke » 02 Maalis 2013 16:35

Jep. Vois tehdä tästä oman threadin nimellä 'Uhriutuminen ja älyllinen valikoivuus'. Vuorovaikutus vaikuttaa olevan sulle outo peli. Voit lopettaa tuon outouden koska vaan haluat.

Re: Nettivainoaminen

Viesti Kirjoittaja ... » 02 Maalis 2013 09:54

Täällä on myös hyviä ohjeita nuoremmille kirjoittajille.

Älä vastaa kiusaamisviesteihin. Tai jos vastaat, vastaa vain kerran. Äläkä vastaa vihaisena. Silloin voi tulla kirjoitettua paljon sellaisia asioita, joita kadut myöhemmin. Kiusaamisviesteihin vastaaminen saattaa yllyttää kiusaajaa entistä loukkaavampiin kommentteihin ja julmempaan käytökseen. Älä näytä ahdistustasi ja pelkoasi, sillä se on juuri sitä mitä kiusaaja haluaa.

”Haukuttiin monta päivää, sitten vielä hän otti kaverinsa ja siskonsa mukaan peliin. Kun en välittänyt, yhtäkkiä loppui, mutta tuli takas. Nyt on taas lähteny, ja pelkään et tulee taas takas.”

http://www.mll.fi/nuortennetti/mina_ja_ ... n_netissa/

Re: Nettivainoaminen

Viesti Kirjoittaja Jakke » 01 Maalis 2013 20:41

Imartelet ittees sun vertauskuvalla. Kuten aiemmin mainitsin sä olet älyllisesti ja sielullisesti hyvin epäkiihottavaa sorttia. Mä kuvailisin sun käytöstä pikkuvelimäiseksi käytökseksi, joka ei osaa käyttää haarukkaa ja veistä, ja sotkii vain.

Re: Nettivainoaminen

Viesti Kirjoittaja ... » 01 Maalis 2013 20:30

Jakke kirjoitti:Kätevää toi sun valikoiva ymmärtämättömyys. Ootko sä raitanatto tietoinen että sun ilmaisu on ääliömäisellä tavalla porokatiivista?


Hieman samalla tavalla kuin naiset provosoivat vaatteillaan miehiä raiskaamaan heitä? Se ei ole siis oikeastaan miesten vika, vaan naisten, koska he pukeutuvat "säädyttömästi"?

Jännää.

Re: Nettivainoaminen

Viesti Kirjoittaja ... » 01 Maalis 2013 20:26

Valitukset ylläpidosta kuuluvat Palaute-osioon. viewforum.php?f=5

Jos haluaa valittaa Ylläpidon toimista, tehkää se tuolla. Ei kaapata ketjuja reklamaatioihin.

Re: Nettivainoaminen

Viesti Kirjoittaja Jakke » 01 Maalis 2013 20:20

Jep. Selityksiä piisaa.

Päästät ittes aika helpolla mitä tulee vuorovaikutukseen.

Re: Nettivainoaminen

Viesti Kirjoittaja ... » 01 Maalis 2013 20:20

Jakke kirjoitti:Kätevää toi sun valikoiva ymmärtämättömyys. Ootko sä raitanatto tietoinen että sun ilmaisu on ääliömäisellä tavalla porokatiivista? Oletko sä tietoinen että sun vuorovaikutuksen metatasona toimii viha? Että se on emotionaalisesti oireilevaa jostakin neuroosista.


Jälleen kerran Jakke.

Kiitos huomautuksestasi. Koitan pitää tuon mielessäni.

Re: Nettivainoaminen

Viesti Kirjoittaja ... » 01 Maalis 2013 20:18

Kyseessä oli siis astrologiaa käsittelevä foorumi. Ja tämä pallikuvan lähettäjä oli eräänlainen vapaa taiteilija, jonka tekstit oli suurimmaksi osaksi aikalailla käsittämätöntä soopaa. Ei sen puoleen, että omani olisi ollut edes äidinkieleltä hyvää. Koko tapahtuma otti paikkansa n. 10v sitten ja en ollut siellä mitenkään aktiivisena n.1½v, kun hän innostui lähettämään.

Keskustelut oli enimmäkseen politiikkaa, yleistä horinaa ja astrologiaa.

Jos jollakin on jonkinlainen mystinen näkemys siihen miten olisin voinut aiheuttaa tuon omalla (eikä suinkaan tämän jampan hulluudesta) käytökselläni. Ja erityisesti silloinen käytökseni.

Re: Nettivainoaminen

Viesti Kirjoittaja Jakke » 01 Maalis 2013 20:17

Kätevää toi sun valikoiva ymmärtämättömyys. Ootko sä raitanatto tietoinen että sun ilmaisu on ääliömäisellä tavalla porokatiivista? Oletko sä tietoinen että sun vuorovaikutuksen metatasona toimii viha? Että se on emotionaalisesti oireilevaa jostakin neuroosista. Katsos, esimerkiksi minä en saa new age foorumeilla kuvia palleista. Ainoo kerta ku oon saanu edes varoituksen tapahtui äsken sun taholta. Joten, oisko peiliin katsomisen paaikka?

Tässä vielä lähettämäsi varoitus,


Raitanator kirjoitti:Tämä on virallinen varoitus, jonka on antanut tämän sivuston valvoja tai ylläpitäjä.
Tämä on varoitus kirjoittamastasi viestistä: viewtopic.php?f=2&p=697#p697 .

Ylös