Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :toothy10: :sad11: :toothy7: :angry5: :sarcasm: :stop: :hello1: :blackeye: :lurk: :blob6: :drunken: :hiding: :dark1: :notworthy: :sad4: :king: :queen: :protest: :sleepy2: :ugeek: :offtheair: :salute: :sex: :occasion5: :angel5: :love1: :love8: :violent3: :violent2: :evil4: :banghead: :brave: :occasion9: :smilebox: :alien: :faroah: :hippy2: :error: :blob7: :clock: :coffee: :coffee2: :director: :dontknow: :crybaby: :bs: :female: :male: :binky: :happy1: :headbang: :hello2: :read: :read2: :help:
Katso lisää hymiöitä

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Re: Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Viesti Kirjoittaja guiding_image » 22 Joulu 2018 15:49

Ne oli noita Tornion aikoja

Re: Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Viesti Kirjoittaja guiding_image » 22 Joulu 2018 15:22

Siis oikeesti mä en muista että oon kirj
Oon alkoholisti
Mut tajuan asioista vähn helvetin paljon enemmän .
yksikin
Aamu heräsin siihe et mun tyyny oli veressä
Olin helvetti yön aikana purrut omaa kieltä niin paljon
Että kun aamulla menin wc
Mun koko naama.oli veressä
Mä en ymmärrä mitä unta olen nähnyt. Katoin peilistä suussani olevaa kieltä.
Mä olin oikeesti purru unessa omaa kieltä
Niin pahasti että veri valui tyynyliinankin.

Re: Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Viesti Kirjoittaja guiding_image » 22 Joulu 2018 15:08

Olinhan mä jotain fiksua sanonu
Muute
Sain 2 krt bännit
Ja okei. Mut vedin sen toisen bänärin jälkeen kärpässienen
Siis ihan oikeesti...
https://youtu.be/GoxJP306ZE0
Ihmettelen tosiaan mitä.äsken sanoin

Re: Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Viesti Kirjoittaja viksepa » 20 Maalis 2015 10:20

Lukasin taannoin "Screw Jack ja kaksi muuta novellia."
Rommipäiväkirjat oli hyvä elokuva. Johnny Depp on sanonut: "I'm shy, paranoid, whatever you want to call it. I hate fame. I've done everything I can to avoid it."
Se mitä kysyit heti alkuun, en tiedä. Viisi tiibetiläistä harjoitusta kirjassa author kertoo, että seksuaalisuus luostareissa on vääristynyttä ja muuta paskaa. Sitten hän esittelee hengityksenpidätystekniikan, jonka pitäisi estää elinvoiman hupeneminen seksuaalieritteiden kautta, muttei itse elä selibaatissa. Itse teen hengityksenpidättelyä nykyään enää uimahallissa ja siis olen käynyt pranayaman ja osaan, sen muttei ginost.

Hunter S. Thompson tunnetaan gonzojournalismin luojana. En suosittele.

Re: Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Viesti Kirjoittaja Veikko » 01 Huhti 2013 18:10

tommi kirjoitti:Yksi tapaus mikä Helvetin enkeleistä muistetaan on, että he puukottivat jonkun tyypin Rolling Stonesien konsertissa, kun Stonesti olivat palkanneet heidät järjestysmiehiksi.


Yle teema esitti eilen elokuvan The Rolling Stones: Crossfire Hurricane, jossa käsitellään myös tuota tapausta.
http://areena.yle.fi/tv/1729338 (kohta 1.01.45 - 1.12.30)

Re: Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Viesti Kirjoittaja tamas » 28 Maalis 2013 10:22

Just oli lehdessä juttua niistä Hautalan remonttimiesten kytköksistä noihin Enkeleihin. Kommentoitiin juuri että heillä on näitä laillisia yrityksiä rahanpesua varten.

Re: Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Viesti Kirjoittaja Santeri » 28 Maalis 2013 10:17

Hei,

Raitanator kirjoitti:Omat näkemykset eivät ole mitenkään mairittelevia. Lailliset yritykset ovat sumuverho pitämässä yllä hyvää julkisuuskuvaa ja rahanpesua.


Näyttäisi Hunter päätyneen vähän samankaltaisiin johtopäätöksiin:

For nearly a year I had lived in a world that seemed, at first, like something original. It was obvious from the beginning that the menace bore little resemblance to its publicized image, but there was a certain pleasure in sharing the Angels' amusement at the stir they'd created. Later, as they attracted more and more attention, the mystique was stretched so thin that it finally became transparent. One afternoon as I sat in the El Adobe and watched an Angel sell a handful of barbiturate pills to a brace of pimply punks no more than sixteen, I realized that the roots of this act were not in any time-honored American myth but right beneath my feet in a new kind of society that is only beginning to take shape... (Hell's Angels, A Strange and Terrible Saga, by Hunter S. Thompson, page 156)


Metta,
Thanavuddho

Re: Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Viesti Kirjoittaja ... » 27 Maalis 2013 19:19

En nyt ole kauhean tarkkaan seurannut tätä keskustelua, joten kirjoitan varmaan jotain mitä joku muu on jo ehtinyt kirjoittamaan.

Omian rajallisten kokemusten mukaan prätkäjengit - etenkin Helvetin Enkelit - ovat suurimmilta osin vastuussa laittomista baareista, strippibaareista, salakuljetuksesta, hashiksesta ja kovien huumeiden välityksestä. Ja tällä tarkoitan isojen määrien välitystä, en nappi-kauppaa. Näiden asioiden takia ja koska nitkut pitää pitää kurissa, prätkäjengit aina silloin tällöin pieksevät porukkaa teholle velkojen takia. Pahimmassa tapauksessa ampuvat haulikolla kotiovelle. Omat näkemykset eivät ole mitenkään mairittelevia. Lailliset yritykset ovat sumuverho pitämässä yllä hyvää julkisuuskuvaa ja rahanpesua.

thanavuddho kirjoitti:Oli miten oli, niin minun täytyy antaa hyvää palautetta tälle kirjalle. Hunterin proosa on todella mukaansatempaavaa! On mukavaa lukea hyvää kirjaa :) Seuraavana sitten "Fear and Loathing in Las Vegas".


Oma suosikkini löytyy S. Thompsonin toimittaja-ajoilta. Hän aloitti kirjoittamaan omalla tyylillään ensin uutisia ja sitten ehkä vielä enemmän reportaaseja urheilutapahtumista. Nevadan hiekkaralli on hauskaa luettavaa.

Hunterilla oli myös oma ranch, jossa hän ajoi rallia kännissä, rakensi pommeja ja piti yllä pyssytaitojaan. Johnny Depp taisi olla hänen bestiksensä elämän loppupuolella.

Re: Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Viesti Kirjoittaja tamas » 27 Maalis 2013 09:05

En valitettavasti muista HST:n Helvetin Enkeleitä tarpeeksi hyvin sanoakseni mitään yksityiskohtaista siitä, kommentti oli ennemmkinkin yleisluontoinen käsitys Hunterin tuotannosta jota olen jonkun verran lukenut.

Hunterin tyyliähän on alettu nimittämään gonzoksi. Se on saanut paljon jäljittelijöitä, ja suuri osa jäljittely-yrityksistä on mielikuvituksettomia, tunnistettavia ja tökeröitä. Toisaalta se kertoo että Hunterin kirjoitukset on inspiroineet monia.

Re: Helvetin enkelit - Hunter S. Thompson

Viesti Kirjoittaja Santeri » 27 Maalis 2013 06:01

Hei tamas,

tamas kirjoitti:Voiko tähän tyyliin kirjoittaa lustareista? Ei kai luostarissa oleskellut ihminen nyt niin kummallinen ole etteikö voisi saada normaalisti töitä. Toki voi vaikuttaa jos vertailukohteeksi tulee kaksi cv:tä joista toinen kuvaa laajaa työkokemusta ja toisessa lukee että olin 10 vuotta luostarissa istumassa.


Helvetin enkeleiden ja Theravadan välillä voi nähdä joitain yhtälaisyyksiä, mutta tarkoitin tuossa enemminkin Hunterin käyttämää kirjoitustyyliä. Vastaavanlainen kirjoittaminen kiinnostaa myös minua. Joskus muinoin julkaisin Voima-lehdessä reportaasin Bahamasaarten matkastani. Se oli non-fiction -tyylinen kertomus. Sitä oli hauska kirjoittaa ja kuulemma hauska lukea.

Metta,
Thanavuddho

Ylös