Se inkarnaatio

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :toothy10: :sad11: :toothy7: :angry5: :sarcasm: :stop: :hello1: :blackeye: :lurk: :blob6: :drunken: :hiding: :dark1: :notworthy: :sad4: :king: :queen: :protest: :sleepy2: :ugeek: :offtheair: :salute: :sex: :occasion5: :angel5: :love1: :love8: :violent3: :violent2: :evil4: :banghead: :brave: :occasion9: :smilebox: :alien: :faroah: :hippy2: :error: :blob7: :clock: :coffee: :coffee2: :director: :dontknow: :crybaby: :bs: :female: :male: :binky: :happy1: :headbang: :hello2: :read: :read2: :help:
Katso lisää hymiöitä

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Se inkarnaatio

Re: Se inkarnaatio

Viesti Kirjoittaja ksr_dsna » 30 Joulu 2017 23:05

'''''''''''''''''''''''''''''''''
TOI pm
sekuntti
[i]se k9t]
nyt yritän kirjoittaa kun istun noin puoli metriä näppäimistön oletettavan fyysisen sijainnin alla.
se on vähän kuin dimensional shift mut se ei oo sinnepäinkään

haha.edit
haha. joo pakko jakaa ku on pimeydes, näkee vaa näytön joka on ihan.
yritän kai sanoo et kosketusnäyttö o parempi
kato ku mä istun pimeessä huoneessa läppärin kädet kädessä enkä näe näppäimiä ja istun lattialla koska just huomasin et mun oikee polvi ehkä kestää. no kuhan vaa hassuttelen
jääpi lihasmuistiin
phpBB [media]

edit2.
vittu sä et tajuu miten syvällä helvetissä mä oon. sä pietät sellasta stänssiä mis jokainen teko -jos nyt on mitään tekoja- on sun. Ehkä yritän päästä kaikkitietäväks. Ehkä toi sanan merkitys vois ottaa maailmansodas vastaan tietosanakirjan kanssa. mullei vaa adrenaliini pummppaa ihan samal taval ku näil ihmisil mun ympäril.
Pelaa lyhyt ja hauska sekä miellyttävä käsinpideltävä neljän multiprosessoivan ytimen omaavan jnenjne kyl sä tajuut
ja oikeesti rehellisesti täällon käytännössä K-1:sen ylittävä alkoholi-ongelma.
nimittäin multa lähtee kohta huone ts kämppä alta koska mun äiti jotenkin luulee et se omistaa kaiken ja et sen omistushalu jatkuu loputtomuuksien äärettömyksien ikuisuuthen

Re: Se inkarnaatio

Viesti Kirjoittaja Dharmis42 » 05 Joulu 2017 23:23

nolla kirjoitti:Ei ole mitään mikä syntyy uudestaan, tai ketään buddhalaisuutta harjoittavaa. Ymmärtää myös että kaikki olennot katsovat samasta "paikasta" toisiaan, havainnoivat maailmaa jne.. Miettikää sitä, tarkoin :)
Ehkä ei, siltikin uni jatkuu.

Re: Se inkarnaatio

Viesti Kirjoittaja nolla » 27 Marras 2017 18:25

Kun ihminen kokee jumalan/totuuden, sellaset käsitteet kuin buddhalaisuus, inkarnaatio ym. putoaa pois. Ei ole mitään mikä syntyy uudestaan, tai ketään buddhalaisuutta harjoittavaa. Ymmärtää myös että kaikki olennot katsovat samasta "paikasta" toisiaan, havainnoivat maailmaa jne.. Miettikää sitä, tarkoin :) Kuka, tai mikä se on, joka voisi syntyä uudestaan? Sielu? Kokemusten ja tunteiden kokoelma, harha minuudesta? Mieli? Hehheh, luojalla on kyllä mahtava huumorintaju. Se ei ole koskaan syntynyt, eikä koskaan kuole. Ja SE olet sinä. Ja minä.

Asia on yksinkertainen, unohtakaa se minä itseänne pidätte, ja kaikki muukin mikä on hankittua syntymän jälkeen. Kaikki yritykset on tuhoontuomittuja yrittää ymmärtää totuutta älyllisellä tasolla. Se paljastuu kun ymmärtää mielen kuvitelluksi. Mutta kuka sen ymmärtää, jos ei sinua olekaan olemassa? :)

"What you are searching for, is where you are searching from."

Re: Se inkarnaatio

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 15 Touko 2017 12:24

Asiaan ei pidä suhtautua kategorisen kielteisesti. Moni ihminen voi olla, tai onkin jokin inkarnaatio, eihän se ole mahdotonta kuitenkaan. Siitähän voi olla hyötyä, jos uskoo olevansa jokin ihmeellinen asia, vai kuinka? Neuvostoliiton aikakaudella siellä tutkittiin hypnoosia ja sen käyttöä eri aloilla. Eräs Neuvostoliitossa tehty koe oli sellainen että musiikin opiskelijoille suggeroitiin hypnoosissa että he ovat jonkin tietyn säveltäjän tai muusikon inkarnaatioita. Hypnoosi käsittely toistettin joitakin kertoja. Kokeen jatkuessa ne musiikin opiskelijat kehittyivät paremmin ja nopeammin, joille oli annettu kyseinen inkarnaatio-suggestio, kuin ne joille ei ollut annettu hypnoosi-suggestioita lainkaan.
Olen 1970-luvulla tavannut, tai oikeammin nähnyt puhetilaisuudessa, hypnotisoija Jarl Fahlerin, jolla oli yhteyksiä Neuvostoliiton parapsykologia- & hypnoosipiireihin. Hän oli vaikuttava henkilö.

Re: Se inkarnaatio

Viesti Kirjoittaja ksr_dsna » 26 Huhti 2017 18:42

Kuvittelin hetken etusivulla, että olen Dharman pyörässä. Mutta koska olen kristitty, en viitsi sanoa sinne mitn. Suokaa anteeksi.
No eläinrääkkäys, tiedätsä..? Millanen ihminen oikeesti nauttii eläimen rääkkäämisestä? Onko se Hitlerin inkarnaatio, no tavallaan. Koska siihen... ei vittu tää menee taas vaikeeksi. Mua ylemmät tahot** haluu et korjaan mun ulosantoa vaikka ite oon niitä paljon kirkkaamalla levelillä mut ne kuvittelee et niillon ylivalta tai jotain emt. Olipa kaunis selitys. Vielä kun nainen oikein tiedätsä rehvottomalla tavalla otta auktoriteetin itselleen, niin siinä vaiheessa minä kyllä... Lähdin röökille.
Mutta se on nyt onneksi ainakin tässä vaiheessa ohi. *Aika moni non-smoker varmaan sanoo tähän kohtaan, että no hui.*
** en sano tv-julkisuudessa olevien henkilöiden nimiä joiden vaikutuksessa olen

Siis kirjoitin tän tonne ja olin sillei et heel-vetet en voi sanoa tuota täällä. Mutta kun huomasin, että ollaan kahvilla niin mikäs siinä. Vois palata siihen aiempaan missä sanoin, että kuvittelin olevani jonkun inkarnaatio pari päivää. Sanoja: Luulo, harha, kuvitelma, oletus. avidya
Mutta niin siitä ku päästiin eteenpäin niin eihän ne ongelmat siihen loppuneet. Aloin ajattelemaan olevani käsittämättömässä kiitollisuudenvelassa erinäisille ihmisille. Se olikin sitä hauskaa aikaa. tunteikasta. nostalgiaa, miten minäkin olen sinun (joku kuollut ihminen) onnesi hedelmistä vielä tänäkin päivänä ja tästä edespäin saava nauttia. yms paskaa
Tarinassa olisi ehkä pari kolme paragraph lisää. Katsotaan myöhemmin lisää

Re: Se inkarnaatio

Viesti Kirjoittaja DQ » 20 Huhti 2017 19:19

Minulle yks neito sanoi et yks mun menneistä elämistä on ollu neandertaali. Otin sen kohteliaisuutena vastaan.

Mut toi muistaminen on siis transsendenttii, eli syvyyssuuntaista. Ei lineaarista draamaa. Tyyliin ku tapaa ihmisen ekaa kertaa ja se tuntuu vanhalta ystävältä. Sen 'muistaa'tai tunnistaa, ja on hienoo jos on läsnäolon voimaa myös tunnustaa tää toiselle. Ollaan heti nextillä levelillä.

Re: Se inkarnaatio

Viesti Kirjoittaja Dharmis42 » 15 Huhti 2017 02:50

No eihän toi ole edes paha. Mieti jos olisitki luullu olevas jonku Hitlerin inkarnaatio (natsi-tarotkortti)?

Silleen, jossain uskonnoissa vissiin visioidaan olevansa joku guru, silleen pyritään siihen. Tietty Jeesus on aika kova, että kuvittelis olevansa Jeesus. Mutta en tuomitse.

Re: Satioe inkarna

Viesti Kirjoittaja ksr_dsna » 14 Huhti 2017 20:05

oli just hauskaa ku alotin pranayaman nii luulin että oon krishnamacharyan inkarnaatio
sitä kesti varmaan jotain pari päivää. mut se ehkä ei ollu mikään luulo. no. haluutko tietää miten selvisin deluusiosta? Punainen Marlboro 3-4-5 vuotta aski päivässä
maadoittaa hyvin
harmi vaa et meni koko elämä päin :violent2:

Re: Se inkarnaatio

Viesti Kirjoittaja Dharmis42 » 13 Huhti 2017 03:45

Hyvässä hengessä, koitan mieltäni.

Muistaminen sinänsä, sehän on varsin muuttuvaista mielessä. Eri-ikäisinä muisti toimii erilailla.

Se miten lapsena näin tämän. Se miten teininä näin tämän. Se miten nyt näen tämän.

Mikä näistä olisi toista todellisempi näkemys?

Ehkä tilaisuus ymmärtää jokaisen ajankohdan merkityksen itsessään?

Re: Se inkarnaatio

Viesti Kirjoittaja DQ » 05 Huhti 2017 00:45

Musta on tosi outoa olla entisten elämien puolestapuhuja. Mut minkäs teet kun ymmärrys muuttuu..

Anyway,

"Miksi niin suuri halu tietää muista elämistä, jos tämä nykyinenkin on täysi mysteeri? ..Vastatakseni kysymykseeni, ehkä tällainen tietoisuuden jatkuminen antaa toivoa. "

Näinhän se on. Kuka ja mikä epätoivo kaipaa jotain lohtutarinoita, neuroosihan se sellasta kaipaa. Ja menneet tai tulevat elämät on vaan ajan haaskausta onnettomuudessa. Näin mä tän oon tottunu torppaamaan.

Mut oma näkökulma on muuttunut tästä sellaiseksi että mulla ei ole erityistä halua _tietää_ muista elämistä, mutta oon tottunu sellaseen että merkityksellisessä/intiimissä vuorovaikutuksessa tää muistamista tapahtuu ja se on tärkeää tunnistaa ja tunnustaa ääneen.

Tää tapahtuu siitäkin huolimatta että ei ole takertumista "tanhaa". Et tää ei tapahtu valaistumisen toivossa, vaan tätä vaan tapahtuu.

Tyhjyydellä kun ei ole muotoa tai merkitystä. Se on vaan sellanen "itseään valaiseva laajentuminen", tai "muuttuva elämä". Mutta se on olemassa kaikilla olemassaolon tasoilla, myös menneissä ja tulevissa elämissä. Missä ikinä mä olen, niin tietoisuus on siellä myös.

Ja sit se tärkee kysymys, et missä nää elämät on? Ne on tietoisuudessa. Ne on tässä hetkessä läsnä. Tarttee vaan pääsyn, perus samadhikin jo riittää tähän, et niihin pääsee käsiksi. Et ne muistaa.

Sit pitää kysyä et "onko ne totta?", ikuisuudessa kaikki on totta. Jos apina naputtelee randomilla kirjoituskonetta ikuisuuden, niin se tulee kirjoittaneeksi myös kok herman hessen tuotannon. Et tää tietoisuuden laajuus täytyy kans tunnustaa. Et me ollaan tekemisissä käsittämättömän ison tekijän kaa. Ikuisuus meinaa ikuisuutta. loputonta jatkumoa joka ylittää kaiken ymmärtämiskyvyn.

Ja mitä iloa sit näillä menneiden tai tulevien kokemisella on? Ne on osa tietoisuutta, sen liikehdintää ja ilmaisuvoimaa. Ja me ihmiset ollaan osa tätä tietoisuuden tutkimusmatkaa itsessään. Ne on vaan mahdollisia maailmoja, osa meidän dynamiikkaa ja olemusta.

Sit voi edelleen kysyy et mitä merkitystä niillä on? Mä sanoisin että sillä on se merkitys että näiden näkyjen äärellä ihminen on tosi hyvinvoiva. Se on inspiroitunut, täynnä henkee, on hetkessä, on läsnä, on avoin, on kaunis, on läsnä muutoksessa, virtauksessa. Tietoisuus kohoaa intimiteetin myötä ja ihminen pääsee elään sitä tunnekehoo jolla ei ole esteitä. Tää taas antaa voimaa arjen vastuksiin.

Mut mulla ei ole mitään syytä näihin menneisiin elämiin ja näkyihin, niitä nyt vaan prkl on alkanu tapahtuu mulle jatkuvalla syötöllä. Sit mä teen niinku harjoitus on opettanut, et homma pitää ottaa haltuun ja kirkastaa. Sati on muistamista, ja tie on itsensä unohtamista. Välissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista.

Ylös