Kalpoja, menneitä aikakausia

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :toothy10: :sad11: :toothy7: :angry5: :sarcasm: :stop: :hello1: :blackeye: :lurk: :blob6: :drunken: :hiding: :dark1: :notworthy: :sad4: :king: :queen: :protest: :sleepy2: :ugeek: :offtheair: :salute: :sex: :occasion5: :angel5: :love1: :love8: :violent3: :violent2: :evil4: :banghead: :brave: :occasion9: :smilebox: :alien: :faroah: :hippy2: :error: :blob7: :clock: :coffee: :coffee2: :director: :dontknow: :crybaby: :bs: :female: :male: :binky: :happy1: :headbang: :hello2: :read: :read2: :help:
Katso lisää hymiöitä

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Kalpoja, menneitä aikakausia

Re: Kalpoja, menneitä aikakausia

Viesti Kirjoittaja venatos » 22 Kesä 2019 09:02

Re: Kalpoja, menneitä aikakausia

Viesti Kirjoittaja venatos » 28 Touko 2019 00:19

Re: Kalpoja, menneitä aikakausia

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 27 Marras 2018 11:50

Geologiset aikakaudet Intiassa, asiallinen luento

phpBB [media]

Kalpoja, menneitä aikakausia

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 30 Touko 2018 12:22

Nykyajan buddhalaisen on yleensä vaikea tai mahdotonta hyväksyä ajatusta että maailmassa on ollut hyvin kaukaisia aikakausia, eli kappoja (paali) tai kalpoja (sanskr), jolloin on ollut aiempia ihmiskuntia, ja niissä aiempia Buddhia. Eli että maapallolla on ollut ihmiskuntaa jo paljon ennen neandertalilaisia.
Jos sellaista on ollut niin miten se sopii evoluutio-opetukseen, ja olemassa olevaan arkeologiaan?
Jos ei halua tukeutua Michael Cremon kirjaan Forbidden Archeology, alalla on myös hyvä ei-hindulainen tutkija Klaus Dona. Hän on itävaltalaissyntyinen taidemuseointendentti, -tai jotain sellaista, en tiedä hänen ammattinsa oikeaa suomenkielistä vastinetta. Olen kuunnellut hänen esitystään Project Camelotissa sekä Youtubessa. Klaus Dona on suositeltava tietolähde tässä aiheessa, jonka mukaan ihmiskunta Maapallolla on vanha, hyvin vanha. Mikä tekee aiemmat Buddhat todeksi ja mahdolliseksi nykyajan tietoisuudelle.
Avoimia kysymyksiä jää vielä useita, mihin jo aiemmin viittasin, koska virallinen arkeologia, paleontologia ja geologia eivät tunne, eivätkä halua tuntea, Klaus Donan ja useiden muiden kertomia asioita.:

phpBB [media]

Ylös