Päivän ajatus, jos semmoista on

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :toothy10: :sad11: :toothy7: :angry5: :sarcasm: :stop: :hello1: :blackeye: :lurk: :blob6: :drunken: :hiding: :dark1: :notworthy: :sad4: :king: :queen: :protest: :sleepy2: :ugeek: :offtheair: :salute: :sex: :occasion5: :angel5: :love1: :love8: :violent3: :violent2: :evil4: :banghead: :brave: :occasion9: :smilebox: :alien: :faroah: :hippy2: :error: :blob7: :clock: :coffee: :coffee2: :director: :dontknow: :crybaby: :bs: :female: :male: :binky: :happy1: :headbang: :hello2: :read: :read2: :help:
Katso lisää hymiöitä

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Päivän ajatus, jos semmoista on

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 01 Helmi 2019 11:17

Jos katsoo Moojin elämäkertaa, hän on kyllä syntynyt Jamaikalla, mutta hänen isänsä Enos Moo-Young näyttää kovin japanilais-rotuiselta. Elämäkerrassa ei kerrota hänen vanhempiensa etnistä (eli kansalisuus-) taustaa sen enempää, en löytänyt siitä mainintaa.
Katso https://mooji.org/en/about/mooji
"Rotu" sana on nykykielessä edelleen hieman huonossa huudossa ja se on korvattu sanalla "etninen", joka tarkoittaa kansaa tai "jhkn kansaan kuuluva".

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 31 Tammi 2019 01:58

Siltä varalta että joku kiinnostuu Moojin videoista, sanoisin että kannattaa katsella ensin jokavuotisia Intian Rishikeshissä kuvattuja satsangeja, ennemmin kuin Portugalin Monte Sahajassa, missä Mooji pitää majaa. Rishikeshin videoissa atmosfääri on selvästi tiukempi, vaikka porukkaa onkin enemmän. Allaoleva yksi esimerkki. Tässä Moojilla melkeen palaa välillä päreet, osansa saavat niin "hyväntekijät" kuin alienitkin. Ja Intian aksenttia on vaan niin kiva kuunnella :)

Mooji kertoi joskus tarinan siitä miten ryhmä intialaisia oli tullut tapaamaan häntä Portugaliin. Tullissa olivat sitten epäilleet, kun matkan tarkoitusta selviteltiin, että miten intialaiset tulevat tänne tapaamaan portugalilaista gurua, eikös niitä löytyisi ihan sieltä läheltäkin? Johonka yksi niistä vastasi että "niin no, no oikeesti se guru on kyllä jamaikalainen". :D

"If you understand, you can stop playing advaita games."

Too Late for The Love Bus - This is the Freedom Bus!"

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 29 Tammi 2019 11:23

"Pää tai yläruumis takakenossa" on osa ruumiinkieltä eli nonverbaalista kommunikaatiota. En löytänyt selitystä tälle eleelle tai asennolle, https://en.wikipedia.org/wiki/Body_language#Body_postures, mielestäni se merkitsee ylimielisyyttä tai muuta sen kaltaista tunnetilaa.

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 27 Tammi 2019 02:01

Se ei ole jotain mitä pitäisi tehdä, tai jättää tekemättä.

En puhu nyt takakenosta. Puhun valaistumisesta.

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja guiding_image » 26 Tammi 2019 13:25

Pitäis jotenkin oivaltaa, että olen takakenossa. Muistiinpanoissa lukee: Sun pitäis jotenkin oivaltaa, että oot takakenossa. :lol:

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 22 Tammi 2019 10:49

MarkoH kirjoitti:Henkiset opettajat tuntuvat olevan usein konservatiivisia pukeutumisen suhteen. Tollella esimerkiksi on ollut vuosikymmenet kauluspaita, mahdollisesti neulepaita, ja liivit niiden päällä. Moojilla taas on ainakin 100 (oikeesti) eriväristä, mutta samanlaista paitaa joita aina käyttää, on pistänyt silmään.


Krishnamurtilla on yleensä vaalea tai tumma kauluspaita, toisinaan paidan kanssa solmio ja länsimainen puku, toisinaan perinteinen intialainen miesten puku.
Krishnamurti kuvia: https://www.google.com/search?q=krishna ... pfhhnsNCDM:

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 18 Tammi 2019 19:35

Totuus josta mieli ei tykkää.

Mieli haluaisi totuuden mihin se voisi tykästyä. Jotain ilotulitusta tai sen tapaista. Mutta kun mieli on hiljaa, kohdataan se mitä mieli ei halua kohdata. Se mitä on ylenkatsottu koko ajan, koska siinä ei tuntuisi olevan mitään kiinnostavaa. Ja totta on, mieli ei koe sitä pätkääkään kiinnostavana. Siksi se etsii. Eikä löydä, ja tavallaan ei haluaisikaan löytää, sillä silloin sen illuusio "aina vaan jostakin paremmasta kuin tämä" katoaisi. Mutta kun mieli hijenee, se löytää sen mitä pakeni. Se on se mikä on. Hetken vastusteltuaan mieli ymmärtää että sen täytyy lakata etsimästä, sen täytyy antautua tälle hetkelle. Ei menneisyyttä, eikä tulevaisuutta. Se näkee etsimisen turhuuden, ja sen kuinka loputonta pakeneminen on, kun voisi vain olla ponnistelematta. Vain se mikä jää nähtäväksi, jää.

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 14 Tammi 2019 00:54

"Screw your question."

- Mooji

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja MarkoH » 13 Tammi 2019 21:06

Henkiset opettajat tuntuvat olevan usein konservatiivisia pukeutumisen suhteen. Tollella esimerkiksi on ollut vuosikymmenet kauluspaita, mahdollisesti neulepaita, ja liivit niiden päällä. Moojilla taas on ainakin 100 (oikeesti) eriväristä, mutta samanlaista paitaa joita aina käyttää, on pistänyt silmään.

Re: Päivän ajatus, jos semmoista on

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 13 Tammi 2019 08:01

Kauluspaita on edelleen yleinen, siisti ja tyylikäs asuste. Tekoäly A.I. -keskustelussa olevassa Joe Rogan & Elon Musk -videossa Joe Roganilla on kauluspaita ja Elon Muskilla pelkkä t-paita, mikä on nykyään mahdollista vaikka ihminen olisi autotehtaan ja avaruusrakettitehtaan omistaja. Katsoin mitä vaatteita Elon Muskilla on muissa videoissa Youtubessa, jossain tv-showssa hänellä on edelleen t-paita kuitenkin tumman pikkutakin kanssa.

Ylös