666

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: 666

Re: 666

Viesti Kirjoittaja jee » 18 Maalis 2014 21:17

Misseol kirjoitti:Okei nyt tuli sääli.
Mä just tajusin mitä sinä et pysty tajuamaan.

Haluaisin kuulla näkemyksenne asiasta. Täytyy yleisellä tasolla myöntää etten usein ymmärrä viesteistä edes vähää alusta mutta ei se mitään.

Re: 666

Viesti Kirjoittaja jee » 16 Maalis 2014 00:10

Kiitos teille. Ihan vahingossa kirjastossa seilaillessani että eikös tämä Hermann Hesse ole jotenkin tunnettu ja vahingossa tarttui käteen Siddhartha. Otin mukaan ja vielä netistä katsoin että on ihan luettava eikä mitään negatiivista. No tuohan oli sitten yksi parhaista kirjoista tähän mennessä, unohtamatta Monte Kriston Kreiviä tai Orwell: 1984. Siksi kiinnostuin aiheesta yleisellä tasolla ja löyhästi olen oppeja noudattanut. Noin yleisesti aihe on antanut paljon ajateltavaa.

Re: 666

Viesti Kirjoittaja Santeri » 14 Maalis 2014 20:23

Hei jee ja tervetuloa foorumille!

Kolmas dokkari on parhaillaan tekeillä. Katsotaan mitä siitä syntyy. Sitten pääsiäissunnuntaina tulee radiosta tunnin mittainen ohjelma jossa kertoilen vähän mitä minulle on tapahtunut. Mielestäni se oli hyvä idea haastatella minua radioon juuri pääsiäissunnuntaina. Sitten tulee vielä yksi Inhimillisen tekijän jakso jossa olen mukana.

Re: 666

Viesti Kirjoittaja ... » 14 Maalis 2014 00:50

:blob6:

666

Viesti Kirjoittaja jee » 13 Maalis 2014 21:59

Tulipa katsottua puolivahingossa Elävän Arkiston dokumentti totaalikieltäytyjästä. Sitten löytyi vimeosta dokumentti buddhalaismunkista joten ihan mielenkiinnosta tänne rekisteröidyin. Ite periaatteessa buddhalainen mutta en silti ollenkaan koska juurikaan noudata mitään periaatteita, mutta arvostan kaikkia uskontoja (tai tässä tapauksessa elämänfilosofioita).

Ylös