Uku

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Uku

Re: Uku

Viesti Kirjoittaja Santeri » 15 Helmi 2013 05:56

Hei,

Taitaa olla jo kyse 'man who needs no introduction' näissä nettipiireissä. Mielenkiinnolla odotan minkälainen opus siellä Liken uunissa hautuu.

Metta,
Thanavuddho

Uku

Viesti Kirjoittaja Uku » 14 Helmi 2013 23:28

Heipparallaa!

Viimein täällä, kiitos ylläpidon avun! En päässyt läppäriltäni käsin tänne sivustolle ollenkaan, mut nyt futaa. Kiitos, jäbät!

Koska olen tylsä ja egoistinen ihminen, copypastean esittelyni suoraan Wikipediasta:

Markus ”Uku” Laitinen (s. 1979 Pieksämäki) on suomalainen kirjailija, mietiskelyopettaja, elämäntapavalmentaja ja muusikko.

Vuonna 2013 Like Kustannus julkaisee Laitisen kirjan Katujen Zen. Laitinen julkaisee Ihmisten puolesta -blogia joka kertoo buddhalaisuuden sisällä tapahtuvista epäkohdista.

Laitinen on harjoittanut zazenia vuodesta 1996. Hän sai zenbuddhalaisen vihkimyksen (jap. jukai) Japanissa vuonna 2009 zenopettaja Peter Roccalta, Gudo Wafu Nishijiman oppilaalta. Laitinen perusti vuonna 2009 sōtō zenbuddhalaisen ryhmän Kajo Zendon (ent. Dogen Sangha Finland). Vuonna 2012 hän lähti ryhmästä ja luopui buddhalaisuudesta ja buddhalaisesta vihkimyksestä ja alkoi opettamaan uskonnoista, ideologioista ja filosofioista vapaata mietiskelyä, arkista henkisyyttä.

Like Kustannuksen kirjailijaesittely kuvailee häntä ”zenin Hannu Karpoksi” ja hän on haastanut buddhalaisia puolustamaan syrjäytyneitä.

Laitinen on tehnyt musiikkia 1990-luvun alkupuolelta asti. Hän on mukana duoissa The Fishkillers ja Radio TV. Vuonna 2004 Metrotraks Records julkaisi hänen ja Mikko ”Rammu” Ramulan elektroduo Telefunkerin albumin ”Elektroakustik”.

Laitinen on omien sanojensa mukaan väkivallaton vapaustaistelija, streittari ja kasvissyöjä. Hän on asunut vaimonsa kanssa Espoossa vuodesta 2001. Heillä on kolme lasta.

Ylös