III Maailmansota

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :toothy10: :sad11: :toothy7: :angry5: :sarcasm: :stop: :hello1: :blackeye: :lurk: :blob6: :drunken: :hiding: :dark1: :notworthy: :sad4: :king: :queen: :protest: :sleepy2: :ugeek: :offtheair: :salute: :sex: :occasion5: :angel5: :love1: :love8: :violent3: :violent2: :evil4: :banghead: :brave: :occasion9: :smilebox: :alien: :faroah: :hippy2: :error: :blob7: :clock: :coffee: :coffee2: :director: :dontknow: :crybaby: :bs: :female: :male: :binky: :happy1: :headbang: :hello2: :read: :read2: :help:
Katso lisää hymiöitä

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: III Maailmansota

Re: III Maailmansota

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 17 Joulu 2016 11:07

Periaatteessa kysymys on vain tiedosta.
Joskus aiemmin bakteerien olemassaolo oli uskoa, niiden olemassaoloon eivät lainkaan kaikki uskoneet. On kuuluisa tapaus jossa tunnettu lääkäri juo suurilukuisen yleisön katsoessa pullollisen kolera-bakteereja sisältävää vettä. Ihme ja kumma hän selvisi siitä hengissä. Monien mielestä hän oli teollaaan todistanut että "bakteerit" ovat pelkkää hölynpölyä. Ne olivat vain joidenkin henkilöiden "uskoa", uskon varaisia olentoja. Tiedämme mitä sen jälkeen on tapahtunut. Bakteereista on tullut todellisuutta. Nykyään ne ovat aivan tavallinen asia.
Tiedon ja uskon välillä ei ole selvää rajaa. Kyse on hyvin monista erilaisista asioista.

Re: III Maailmansota

Viesti Kirjoittaja Dharmis42 » 16 Joulu 2016 12:21

sininendraakki kirjoitti:Tuo on asian kiertämistä, tiedät aivan hyvin mitä tarkoitan.
Perinnöllisyyden ja genetiikan tutkiminen on tuonut uusia näköaloja ihmiskunnalle. Reinkarnaatiotutkimus voisi yhtälailla avata ihmiskunnalle uusia tietoisuuden ja tiedon alueita.
Ehkä se olisi ihan mielenkiintoinen ajatus, että miten buddhalaisuus voisi auttaa tiedettä. Tietysti muutama perustavanlaatuinen ristiriita löytyy. Kysymys on kuitenkin uskonnosta.

Re: III Maailmansota

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 15 Joulu 2016 11:13

Dharmis42 kirjoitti:
sininendraakki kirjoitti:Asia on hieman erilainen. Otetaan esimerkiksi reinkarnaatio, ja otetaan lähtökohdaksi, kuten buddhalaisuus ja useat muut opit meille kertovat, että reinkarnaatio on totta. Miksi siitä ei ole tullut julkista todellisuutta?
Jos ajatellaan, että jokainen aamu täällä uudelleensynnytään? Ehkä sellaisen tutkiminen olisi jotenkin liian banaalia ja pinnallista. Ainakin tieteellisesti.Tuo on asian kiertämistä, tiedät aivan hyvin mitä tarkoitan.
Perinnöllisyyden ja genetiikan tutkiminen on tuonut uusia näköaloja ihmiskunnalle. Reinkarnaatiotutkimus voisi yhtälailla avata ihmiskunnalle uusia tietoisuuden ja tiedon alueita.

Re: III Maailmansota

Viesti Kirjoittaja ... » 12 Joulu 2016 19:04

Berzin archivesista löytyy aika paljon läppää Kalachakran ennustuksista, kannattaa tsekata.

Re: III Maailmansota

Viesti Kirjoittaja Dharmis42 » 11 Joulu 2016 05:26

... kirjoitti:16. Karmapa ennusti, että muslimit aloittavat III maailmansodan.

Samanlaista settiä löytyy kalachakra-tantrasta.
Ensimmäiseksi sanon, että itse en ole perehtynyt aiheeseen.

A Tibetan history, the Dpag bsam ljon bzang, as well as architectural evidence, indicates that the Ratnagiri, Odisha mahavihara was an important center for the dissemination of the Kālacakratantra in India.

The Kālacakra tradition, along with all Buddhism, vanished from India in the wake of the Muslim invasions, surviving only in Nepal.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kalachakra

Ensimmäisenä tulee mieleen Islamin vaikutus, miten islamistit melkein tuhosivat koko tietouden ja miten se säilyi Nepalissa? Onko tällaiset historialliset tapahtumat vaikuttanneet siihen miten "Kalachakra" muotoutui tiibetiin?

Erittäin kiinnostavia asianlaitoja.

Olen tähän hyvin vähän tutustunut. Ehkä siksi, että Dölpopan teokset ovat kovin pitkiä. Toki toivon tämän tradition ja tietouden kukoistavan uudestaan.

Re: III Maailmansota

Viesti Kirjoittaja mr no-onanointy » 09 Joulu 2016 19:56

hehe.. heh. hehhh.hhh..h.
sä et tajuu yhtää mihin tää menee. lell

oikeesti, josku vaa tuntuu ettei jengi ihan Suomi-shamanismissa
vaihettaa olomuotoo - oisko vaik karhuksi

se mist vieläkin keräilen on ku joku nimeltä mainitsematon tappo mun karhun
hienovaraisin kirjallinen
keskiössä valojen
lopulta tapettu

tuu sen kallon kans
uskon jopa

Re: III Maailmansota

Viesti Kirjoittaja olemattomat_määreet » 09 Joulu 2016 17:30

sininendraakki kirjoitti:"Kolmas maailmansota" tarkoittaa henkistä ja näkymätöntä sotatilaa, joka kuitenkin on jo erittäin totta ja monien ihmisten kokema ainakin jollakin tavalla. Koska se on lähes kokonaan näkymätön, siitä on vaikea puhua. Aina voidaan vedota siihen että "se on vain henkilön omaa mielikuvitusta". Tällaisten väitteiden käyttö on osa henkistä sotatilaa ja eräs sen menetelmistä.
Uskontojen (ja valtiollisten salaisten elimien) opeista ja harjoituksista/menetelmistä on näkyvissä vain "jäävuoren huippu", suurin ja tärkein osa niistä on näkymättömissä salaisina oppeina ja menetelminä. Mustissa ja salaisissa opeissa ja menetelmissä on kehitytty valitettavan pitkälle. Niin pitkälle että se on koitumassa ihmiskunnan lopulliseksi tuhoksi.

Miten tämä liittyy Dharmaan? Monella lailla, on esim salaisia sopimuksia valtioiden ja uskonnollisten johtajien välillä, joissa käydään kauppaa eurooppalaisten (naivien ja tietämättömien) buddhistien päänmenoksi.
Suutrissa on ennustuksia "Dharman viimeisistä ajoista", joiden voidaan käsittää tarkoittavan nykyistä kammottavaa, näkymätöntä, ja salaista olotilaa.

Käsitykseni mukaan tietyt taudit aiheutuvat näkymättömästä henkisestä sodasta, mutta nykymaailmassa niille pitää löytää fyysikaalien selitys. Muuten ollaan takaisin demonien riivaamalla keskiajalla, jonka vuoksi fysikaalisiin selityksiin tarraudutaan kiivaudella. Tällaisia tauteja ovat alzheimer ja narkolepsia.


ihan vitun hyvin sanottu kyl. 12 minuuttia sitten

Re: III Maailmansota

Viesti Kirjoittaja Dharmis42 » 09 Joulu 2016 03:45

sininendraakki kirjoitti:Asia on hieman erilainen. Otetaan esimerkiksi reinkarnaatio, ja otetaan lähtökohdaksi, kuten buddhalaisuus ja useat muut opit meille kertovat, että reinkarnaatio on totta. Miksi siitä ei ole tullut julkista todellisuutta?
Jos ajatellaan, että jokainen aamu täällä uudelleensynnytään? Ehkä sellaisen tutkiminen olisi jotenkin liian banaalia ja pinnallista. Ainakin tieteellisesti.
sininendraakki kirjoitti: Miksi se ei ole sellainen totuus jota voidaan tutkia Yliopistoissa? Tarvitaanko sen estämiseen tietoinen salaliitto tai tietoinen salattu toimintaohjelma? Vai tapahtuuko sen estäminen pelkästään ihmisyhteisön tiedostamattoman yhteisen toiminnan kautta? Pidän selvänä että kautta aikojen on ollut yksilöitä jotka muistavat tai ovat muistaneet aiempia elämiään.
Muistia on varmasti tutkittu paljon. Ehkä se liittyy aivojen toimintaan jos sitä selitetään tieteellisesti, mutta miten mieli ja tietoisuus syntyy? Syntyykö se?

Buddhalaisittain kysymys saattaisi olla siitä miten mieli ja aivot liittyvät toisiinsa?

Vähän kuin silmälasit ja silmät. Toinen mahdollistaa näkemisen ja on osa itseyttä, mutta toinen mahdollistaa näkemisen ja on ulkopuolella itseydestä. Lopputulos on kuitenkin sama.

Aika iso aihe tähän kolmanteen sotaan liittyen. Toisaalta, sota on arvatusti tutkitumpi aihe kuin tietoisuus. Tai näin ainakin voisi olettaa.

Sitten varmasti on myös ne Kali Yugat(?) ja muut. Kai etsivä tietoa löytää?

Yritin ainakin :occasion5:

Edit:nojuujaa

Re: III Maailmansota

Viesti Kirjoittaja sininendraakki » 07 Joulu 2016 14:01

Asia on hieman erilainen. Otetaan esimerkiksi reinkarnaatio, ja otetaan lähtökohdaksi, kuten buddhalaisuus ja useat muut opit meille kertovat, että reinkarnaatio on totta. Miksi siitä ei ole tullut julkista todellisuutta? Miksi se ei ole sellainen totuus jota voidaan tutkia Yliopistoissa? Tarvitaanko sen estämiseen tietoinen salaliitto tai tietoinen salattu toimintaohjelma? Vai tapahtuuko sen estäminen pelkästään ihmisyhteisön tiedostamattoman yhteisen toiminnan kautta? Pidän selvänä että kautta aikojen on ollut yksilöitä jotka muistavat tai ovat muistaneet aiempia elämiään.

Re: III Maailmansota

Viesti Kirjoittaja Dharmis42 » 01 Joulu 2016 17:10

sininendraakki kirjoitti:Tuo on pinnallinen analyysi tilanteesta.
Pinnallinen mielipide piinalliseen tilanteeseen.
sininendraakki kirjoitti:Asia näyttää toiselta, jos sitä pystyy katsomaan olemassa olevana erilaisten tietoisuuksien ja tietoisuuslajien ja -tasojen välisenä sotana, joka on koko ajan käynnissä. Suomalainen koululaitos ja virallinen oppi eivät hyväksy transkendenttisen henkilön (aryapudgala) olemassaoloa; "kaikki ovat tehneet syntiä", "kukaan ei ole toista parempi", jne...
Voiko kyseessä olla samanlainen vastakkainasettelu, jolla luodaan kaksi vastakkaista puolta esim. tiedostavat ja ei-tiedostavat? Entä jos molemmat ryhmät kokevat olevansa tietoisia asioiden oikeasta olemuksesta?
sininendraakki kirjoitti:Sota aryapudgala-kehitystä vastaan on salainen, täysin salainen, ja valtio on siinä mukana. Armeija on siinä mukana; taide, psykiatria ja psykologia ovat siinä mukana.
Muut kulttuurit tulevat kuvaan siten että niissä on erilainen perinne sen suhteen onko aryapudgaloita olemassa ja mitä heille tehdään. Niiden julkinen ja virallinen oppi/uskonto ei kerro vielä yhtään mitään siitä mikä todella on olemassa.
On siis olemassa jonkinlainen mielivalta, joka on piilotettuna yhteiskuntarakenteisiin ja se sotii tietoisuutta vastaan?

Voisiko olla mahdollista, että mieli itsessään sisältäisi tällaisen salaisen piilotetun puolen, joka heijastaa itseään ympäröivään todellisuuteen?

Ylös