cultural disintegration

Yleinen keskustelualue ja olohuone henkisille etsijöille.
ksr_dsna
Viestit: 211
Liittynyt: 03 Helmi 2017 12:34
Viesti:

cultural disintegration

ViestiKirjoittaja ksr_dsna » 21 Syys 2017 12:01

miltä tuntuu nyt
phpBB [media]

väsyttääkö saatana?! Ite oon hengannu Krsn temppelil koko yön vaa chant
oli jännää kävellä tennarin ohi ku aino mitä näin/kuulin oli maha-mantra

ksr_dsna
Viestit: 211
Liittynyt: 03 Helmi 2017 12:34
Viesti:

Re: cultural disintegration

ViestiKirjoittaja ksr_dsna » 22 Syys 2017 10:09

Olemassaolo on kärsimystä
It pays ass to remember it. Kaikki olemassaolo on kärsimystä. It pays you one hundred million kazillion just to remember it. Kaikki olemassaolo on kärsimystä. Kaikki

Dharmis42
Viestit: 779
Liittynyt: 20 Helmi 2013 04:19
Viesti:

Re: cultural disintegration

ViestiKirjoittaja Dharmis42 » 23 Syys 2017 01:39

ksr_dsna kirjoitti:Olemassaolo on kärsimystä
It pays ass to remember it. Kaikki olemassaolo on kärsimystä. It pays you one hundred million kazillion just to remember it. Kaikki olemassaolo on kärsimystä. Kaikki
Eepäs oo, se on tyhjyyttä.

ksr_dsna
Viestit: 211
Liittynyt: 03 Helmi 2017 12:34
Viesti:

Re: cultural disintegration

ViestiKirjoittaja ksr_dsna » 29 Syys 2017 20:33

Tiiätsä, Terence sano jotai, et a sign of cultural disintegration is, that your past and your dreams become simply your past. Oon kokenut ton. Se on pelottavaa, mut koska tiedostin sen niin. Mitkä ovat implikaatiot? Matrix baby
Ei vittu kävi ankeesti. Oon kansanopistossa, joka myi mulle yliopistotason enkun kielen perusopinnot. Mutta oon vittu työsuhteessa. ei vittu. HÄ!? Onko tämä laillista. no perkele laitoin sen blogin explicit content ku kehuin yhtä meiän luokkalaisen persettä siinä nii nyt google ei löydä sitä. cool?
edit
vittu ku sää luet tän niin sulla oikeesti tippuu paikat hampaista vaik olis alahampaissa :DD
https://blogging-from-alkio-opisto.tumblr.com/post/165826106860/i-guess-you-had-to-see-it-yourself-pakko-tehda

Kahvi

Re: cultural disintegration

ViestiKirjoittaja Kahvi » 05 Loka 2017 00:05

Sain just fudut koulusta. Oon yöjunassa menos Rovaniemelle.
Ja joku idari veti tost äske ohi (kato mullon hytin ovi auki) kahvi kädes.
Emmä e3s tiedä miks mä postaan tiedän foorumille
https://youtu.be/OFdgK2GbHmo

ksr_dsna
Viestit: 211
Liittynyt: 03 Helmi 2017 12:34
Viesti:

Re: cultural disintegration

ViestiKirjoittaja ksr_dsna » 05 Loka 2017 22:02

haha! Taisin vähän panikoida turhaan.
Terence McKenna sanoi just sitä, että sun ainoa lähtökohta mihinkään henkiseen todellisuuden tajuamiseen (viveka) on tää hetki. Nyt sun kehossa.

*'Siis se hetki nyt sun kehossa on ainoo asia minkä perusteella sä teet olettamuksia todellisuudesta.

mut emmää näe tääl joogei puhumassa siitä, niillon kaikil varmaa perhe, ja hyvää seksiä
emmä tiedä... Miteti miltä tuntuu kun guru sanoo et: " Mua ei kyl nyt kiinnosta sun näkökulma täs asiassa vittuakaan, eli pietä turpas kiinni, sullei oo mitään tekemistä tän asian kanssa."
Ite oisin varmaan et OM NAMAH NARAYANA
phpBB [media]

ksr_dsna
Viestit: 211
Liittynyt: 03 Helmi 2017 12:34
Viesti:

Re: cultural disintegration

ViestiKirjoittaja ksr_dsna » 29 Maalis 2018 16:41

Dodi kirjoitusrutiinia. MS Word auki ja selittämään.
Olen joutunut rikoksen uhriksi ja pelkään. Onneksi tiedän että pelko on turhauttavaa ja vaikka tarpeellinen selviytymisreaktio – niin myös toimintakykyä haittaava asia.
Juuri tämän takia pitäisi olla amfetamiinia, koska en pysty tajuamaan pelkääkö joku toinen minua. Tässä tapauksessa otan esiin vaikkakin pelon sumentaman mieleni takaa tapauksen, jossa toimintaterapeutti pelästyi minua. Pelko on mielestäni turha reaktio.

Mieleni pysyy nyt 28.3.2018 14:44 jotenkuten hyvin tässä hetkessä. Tuli kuitenkin mieleeni äsken uimisen aikana keksimäni idea. Pystyisin ehkä näiden minua kohdanneiden kärsimysten, joissa minuun omasta mielestäni kohdistuu rikos, kirjoittaa jonkinlaisen lyhyttarinan. Voisin tehdä romaanin jonka inspiraatio olisi minuun kohdistettu rikos.
Ideana olisi kertoa tarina jossa joku hullu tekee jotain kostotoimia. Koston mittakaava olisi sairas, mutta sen sisällyttäminen johtuisikin vain omasta itsetuntemuksen tasosta, joka on psykologisesti katsottuna mielisairas.

Kirjoittamisessa esiintyy häiriöitä, välillä haluan vain hetken mielijohteesta lisätä sanan. Ajatukseni pysyy kuitenkin tarkkana. Tarina aukeaisi tietenkin poliisi tai yksityisetsivän vinkkelistä. Jossain katoaisi henkilö jonka sosiaalisessa piirissä olisi se yksi oikea syy (minun kuvittelemani sairas kosto) mutta myös paljon sopeutumiskyvyttömiä elukoita joista seuraisi lukuisia muita tutkintalinjoja.

Haluaisin nimittäin kertoa maailmalle miksi valitsin myötätunnon, mutta en haluaisi selitysten hukkuvan epäuskottavan ihmiskuoreni ja taitamattoman puheen takia.
Miksi kukaan välittäisi?
-Minä ole muuta kuin säälittävä ego joka puhuu itselleen monologia, onneton itselleen puhuja. Miksen valitsisi mantraa? EI MUTTA! Senhän voisi lisätä tarinaan.

Ego on suunnittelija. Puhun mieluummin avidyasta / tietämättömyydestä. Yritän elää niin että asiat sujuvat vaivattomasti. Maailmankaikkeus on isompi kuin minä enkä voi vaikuttaa sen kulkuun. ”Tässä maailmassa kaikki tapahtuu niin kuin Jumala haluaa, mikään ei tapahdu niin kuin ihminen haluaa.” –Sri K. Pattabhi Jois

Toivon siis että asiat menisivät kuten toivon. Minulla siis on toiveita. Ne ovat turhia. Ne eivät sovi psykopaattisen kostajan mieleen. Täytyy tappaa oma toivo. Pelkohan on jo poissa. Todellisuudessa käsittelen toivoani negatiivisena tunteena jo nyt. Johtopäätös näyttää karmivalle, yritykseni olla kirjailija tai näkemykseni itsestäni hyvänä kirjoittajana on saastunut toivomisen likaan. Toivoni tehdä tästä jotain hyvää on kontaminoitunut..

Jospa myöntäisin, ettei minulla ole mielikuvitusta. Suunnitelmani eivät useimmiten toteudu. Ainoa keino elää sen kanssa on käyttää päihdettä. Olisiko kannabiksesta mihinkään? Kirjoitanko tämän hamppufoorumille ja löytyisikö sieltä joku taitava kirjoittaja, jolle voisin kertoa sadistisen kostosuunnitelmani, jonka toteuttamista sadhanan siis henkisen harjoituksen tekeminen koko ajan nakertaa? En usko että selviän tästä. Minua on vahingoitettu ja päätän kostaa, mutta ensin tapan itseni.

Unohdan vain koko ajan ajatella sitä. Buddha on sanonut, että ”You become your thoughts.”
Olisikohan ehkä parempi “Ajattele aina minua, näin tulet varmasti luokseni.” –Krishna
Mutta onko väärin viedä oma henki jos kokee että on saanut toisen mahdollisuuden rukoilemisella? Millaista toista mahdollisuutta vitun idiootti oikein pyysit? Alan näköjään miettimään itsemurhaa. Toisaalta minun ei tarvitse harkita sitä, koska olen jo päättänyt sen. Se on jännää miten syvien mielenpainaumien ja alitajunnan yhteistyö voi tehdä elämästä helvettiä vain koska ihmisellä on kuolemantoivomus. Ja vielä moraalinen kysymys, tarvitseeko minun välittää kuolemani seurauksista?

Pystyisin luultavasti pääsemään siihen itseruoskinnan avulla, mentaalisella tasolla. Siitä jäisi myös mielenkiintoista luettavaa jäljelle. Kysymyshän on lopulta vain tässä hetkessä elämisestä. Mitä enemmän pystyn haukkumaan ja repimään minussa todella oikeasti piileviä negatiivisia piirteitä ja ominaisuuksia sekä vakuuttamaan itseni etten tule koskaan saamaan kenenkään myötätuntoa, niin sitä paremmiksi mahdollisuudet pitäisi muuttua.

On myös kysyttävä, tekisinkö sen vain pahan aikaansaamiseksi vaiko katumusharjoituksena, joka toisi minut tähän hetkeen? Selitys on että VAIN TÄSSÄ HETKESSÄ VOI PUUTTUA ASIOIHIN. Tarpeeksi vapautta & voimavaroja, joita kutsun keinoiksi. Muutenhan se on vain kohtaloa. [delete]

Kun saan keinoja, saavutan tavoitteeni. Mutta toivo pelastautua itse saavutetuin keinoin näyttääpi huonolta kuolemanjälkeisessä CV:ssä. Siinä nimittäin käy ilmi, ettet oikeastaan ymmärtänytkään elämän pysymättömyyttä. Jos vain olisit yrittänyt vähän kovempaa, olisit käsittänyt että ympäristössä on objekteja joiden syntymekanismia et ymmärrä. Sehän ei tarkoita mitään. Mutta ainakin olisit päässyt pisteeseen missä eventually sinun olisi pitänyt myöntää oma tietämättömyytesi. Se taas olisi johtanut ymmärrykseen, ettei sinua voida syyttää jos luulet että elämä jatkuu kuolemasi jälkeen. Ethän tiedä itsekään miten synnyit toisen ihmisen nähtäväksi, mystiseksi olennoksi jne..

Mutta eikö se juuri olekin tietämättömyyttä? En suostu sun tahtoon Jumala, sun suunnitelma ei ole tarpeeksi hyvä. No ihminenkö sitten vittu keksii paremman kuin Jumala, ego, säälittävä pikku hyttynen kuvittelee pääsevänsä oman kohtalonsa herraksi. Alkaako pelottamaan hyttysenä olo; näin voisi sanoa.

Pitäisi kai vain tehdä niin kuin Jon Bovi – Living on A Prayer. Elikkä koko elämä perustuisi vain rukoilemiselle, että mitään elämää ei todellisuudessa ole. Mutta rukoilemalla voi saada tämänkin tekstin kuulostamaan kristittyjen armoa etsivän pällin olemattoman metafyysisen viimeisen toivon kipinäksi. Tulee aika jolloi sinua kidutetaan ja sisälmyksiäsi revitään naamasi eteen: ”Katso ohutsuoltasi.”

Vittu mitä läppää! Jos ois tarpeeksi hyvä kipukynnys voisi tehdä jotai muuta kuin losahtaa selkä edellä risteilyalukselta (leuka rinnassa aina niin kuin Judossa opetetaan) ja jäädä henkiin ihmettelemään että onpa tää Suomenlahti så jävligt djup. Että eikö olisi vielä jossain vähän jalkapohjaa, että saisi vielä viimeiset hengenvedot?

[/size]

guiding_image
Viestit: 262
Liittynyt: 17 Marras 2017 20:47
Viesti:

Re: cultural disintegration

ViestiKirjoittaja guiding_image » 06 Huhti 2018 22:30

Pelkään.
Kulttuuri halveksuu identiteettiäni omaa.
Elän mutta kirjoitan siitä miten jumalauta vittu uskomattoman tyhmii poliisei Suomen maa päällään kantaa.
Ne jopa vie sut mielisairaalaan pakkohoitoon kunhan joku tekee susta tappouhkaksien laukojan. Vaikka oli väärä rikosilmoitus.. niillä on joku ihan saatanan moinen pakko tuhota sadhakojen elämä tässä meän Suomen maassa.
Pelkään koska elän kulttuurissa. Kultturimme on hyväksyttävä anarkia. Mutta edes päättäjät eivät tajua. Sen takia vedin täyd-anarkiaan

guiding_image
Viestit: 262
Liittynyt: 17 Marras 2017 20:47
Viesti:

Re: cultural disintegration

ViestiKirjoittaja guiding_image » 21 Heinä 2018 19:59

phpBB [media]

Nää jätkät kertoo mulle et mee jätskibaariin. Mee smoothielle

Vaikka miten pahasti sattuisi
Se nimittäin sattuu...
Hyks sanoo ettei autismi ja psykoosi sekä alkoholismi riitä
Sun pitää käyttää vakavia ja

No nyt tuli psykedeelit puheeksi. Tiede on sun käsitys maailmankaikkeudesta.

Mun käsitys yhteiskunnasta on että annetaan rikkaiden mällää. Mua sattuu
Kilahdin tosi pahasti
Kun isä pölli 500t euroa
Mullon koko ajan ollu se mielentila et sytytän itseni tuleen ja koen pysymättömyydenPalaa sivulle “Kahvila”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa