Samyama on languge

Yleinen keskustelualue ja olohuone henkisille etsijöille.
guiding_image
Viestit: 266
Liittynyt: 17 Marras 2017 20:47
Viesti:

Samyama on languge

ViestiKirjoittaja guiding_image » 03 Marras 2018 21:33

Is a pretty mf weird thing
https://youtu.be/AqVhRUjr11g
When your
Ai nii suomi
Mind just completely turns into wtf is language
Joudut conniption fit

sininendraakki
Viestit: 171
Liittynyt: 30 Syys 2015 12:59
Viesti:

Re: Samyama on languge

ViestiKirjoittaja sininendraakki » 04 Marras 2018 15:59

Katsoin YouTubessa Wallander- elokuvan Brandvägg. Ilman tekstityksiä. Se on nopeaa etelä-Ruotsin puhekieltä, eikä siitä välillä ymmärtänyt juuri mitään. Vaikka olen ollut töissä Malmössä, 1990 -luvulla. Hyvä elokuva kuitenkin, tunne syistä jos ei muuten.

guiding_image
Viestit: 266
Liittynyt: 17 Marras 2017 20:47
Viesti:

Re: Samyama on languge

ViestiKirjoittaja guiding_image » 04 Marras 2018 23:03

Mä varmaan kadun että sanon tän. Ts. Linkitän tän.
https://psychedelicsalon.com/podcast-44 ... crescence/
Itsekin katsoin Wallandereita. Koska oon svedu niin pystyn jotenkin jäämään siihen ruotsinkieleen sillei et ne äänet jotka kuulen onki svenskaa. Eikä Suomea. Ja yleensä ku kuuntelen Terenceä niin jää englannin kieli soimaan piähän. Outoa silti miten huono olen sosiaalisissa tilanteissa. Siis oikeesti, käytös on varmaan ihan ok tai ei mua nyt tänäänkään muuta ku kolme sällii uhannu pesareilla.. Mikä oli tietysti vähän erilaista rakkauden osoitusta. En siis tuntenu itseäni uhatuksi millään levelillä.. Lisäksi oon miettiny tuota asiaa sillai et oon käytännössä ihan toivoton sosiaalisissa tilanteissa. Mut ku tulee kyse et pystynkö keskittymään siihen ettei todellisuudessa ole muuta kuin asioiden nimeämistä niin no problemo - tulee ihan ilman aihetta..

En ole ihan varma kannattaako sanoa tämä. Se mitä halusin sanoa mutten osannut... oli samyama on words. Sillei sä pystyt jotenki keskittymään yhteen sanaan ehkä rajattoman kauan. Tai se tuntuu siltä et sä pystyt jotenkn keskittymään sen sanan olemukseen tai mitä se nyt on. Mut siis ymmärrät varmaa mitä meinaan.
"God said let there be light." -God
"The world is made of language." - Terence McKenna

guiding_image
Viestit: 266
Liittynyt: 17 Marras 2017 20:47
Viesti:

Saivartelu. Asetti jokaiselle henkilökohtaisen rajan

ViestiKirjoittaja guiding_image » 10 Marras 2018 00:22

Mä toivoin että sä oisit vapaa. Että sä oisit ollu viimeisen vartin.
Shoppailkaa. Te ootte työpaikan tutkimustekijöinä tässä asiassa.
Hytty-mies. Jos meillon juhlat. Kylmä joka kerta osaan.
Joo, me tarvitaan Marian tilaus taksina. *nuusk nuusk* Taksitilaus

Olen vielä ihan iskussa. Joutuu vaan ottaa nii monen henkilön tekojen seurausvaikutuksia kypsymään omaan hetkeen.. Mä teen niillä bisnestä. Melkein vaikuttaa. Olin suostunu.
Naapurin virkamkes oli yhtä kivempi. Tyttöjen tarkkailua. Pytyllä
Hyvännäköinen. Sano sitten.

*Näis hommis pitää aina vähän joustaa*
Mäkin oon tilanteessa missä joku tuli tuolta Martin Zetterbergin asunnosta.


En edes tajua mitä yritän tässä sanoa. Pitäisi vain kirjoittaa Evernoteen omalle itselleen. Ehkä yllätykseksesi tämä on on nimimerkkini tähän asti korkeintaan muutamasta selvänä tehdystä viestistä yksi.
Yritän kait selittää miten vaikea on syventyä tekstiin. Olisi paljon sanottavaa, mutta vain tämän päätän nyt sanoa. On vaikea tajuta kuinka rasittavaa on yhdenkin ohjaavan tekijän keskeyttävä vaikutus. Se muuttaa kaiken mihin sen jälkeen mieli keskittyy.
Merkitystä ei voi kiertää pysyttäytymällä akateemisessa ilmaisussa. Tämä ei ole akateemista ilmaisua, jota itse asias rakastin aiemmin.
Kelaa miten oikeesti jumittavaa tän harjoituksen tekeminen voi olla. Tein kursivoidut tänään aamulla jonka jälkeen tapahtui myös mielenkiintoinen uudelle tuntuva tai kehittymiseen viittaava ilmiö. Sen aikana uusia henkilökohtaiseen historiaani ja suhteistani muihin ihmisiin sekä välillämme resonoivaan tietoon muodostui hyvin nopealla tahdilla vastaavanlaisia näennäisesti merkityksettömiä lauseita. Niitä ei ehtinyt kirjoittaa eikä painaa muistiin. Haluaisin hidastaa kokemusta ja yrittää ottaa selvää mitä ne merkitsevät elämäni suurimalle halulle kirjoittaa hulluin kirja mitä on.

MarkoH
Viestit: 891
Liittynyt: 22 Tammi 2014 03:15

Re: Saivartelu. Asetti jokaiselle henkilökohtaisen rajan

ViestiKirjoittaja MarkoH » 10 Marras 2018 00:57

guiding_image kirjoitti:Haluaisin hidastaa kokemusta ja yrittää ottaa selvää mitä ne merkitsevät elämäni suurimalle halulle kirjoittaa hulluin kirja mitä on.

Tsemppiä tuolle halulle. Suunta ainakin on oikea siihen nähden.

guiding_image
Viestit: 266
Liittynyt: 17 Marras 2017 20:47
Viesti:

Ännu bättre... Kläder

ViestiKirjoittaja guiding_image » 17 Marras 2018 05:55

Ajatuskuljettimen zippaus
Mellbergs krig är ett erbjudande "on all fours."
En cyklist kan havat dö av den
Lähettikö hän pienen kituuttajan, kummien kuluttajan?
Diet: That readiness is dissolved to hit the GABA.
Download ILETTATEJEER


Jengillä on ehkä vaikea käsittää mistä tää juttu tulee. Oon yksin enkä käytä SoMea. Teen puhepaastoa. En lue kirjoja juurikaan. Eikö kuulosta ihan koiran elämältä? Ai niin ja pelkään että tämä toiminta aiheuttaa mut syntymään koiraksi seuraavassa elämässä. Näin äsken jopa unta koirista. Sitten Joku hullu syötti mulle sen lihaa ja se oli vielä elossa! Sitä ennen olin Lapissa saamelaisten kanssa ja vaikka mitä tapahtui. Puukot heilui. Paransin hyökkäyksestä toipuvaa perhettä. Katsottiin karttaa ja mietittiin miten pääsisi Amerikkaan, mesta näytti ihan Siperian itärannikolta. Enkä edes tajunnut että se on unta vaikka pihalla lentelee hervottoman kokoisia maan ulkopuolisia taistelualuksia.
Olikohan nyt fiksua kirjoittaa tänne ennen aamuharjoituksia? Outo halu muuten kirjoittaa kirja! Eikö!? Miksi minä sellaista? Saisin luultavasti vain uhkailua ja kanteita sekä hullun maineen. Itse asiassa olen ajatellut että minut on jotenkin kirottu ja että kirja unohtuisi sadoiksi vuosiksi johonkin ja löytäjä vapauttaisi minun noidan henkeni - koska niitten velvollisuus on opettaa se eteenpäin. Ja tulisi itse noidaksi.

guiding_image
Viestit: 266
Liittynyt: 17 Marras 2017 20:47
Viesti:

Re: Samyama on languge

ViestiKirjoittaja guiding_image » 22 Joulu 2018 05:48

Sä valitsit väärän paikan homostelulle
https://youtu.be/laJGVq1VdxI

Paikalla
venatos
Viestit: 34009
Liittynyt: 05 Maalis 2019 15:55
Viesti:

Re: Samyama on languge

ViestiKirjoittaja venatos » 06 Maalis 2019 02:40

Conners230.5 кв.м.простой егоCHAPTERРоль банковскойMyleniuSpanishWendersПереводчик:Переводчик:Переводчик:СодержаниеPentiumClassicЭТАГофманSkageraОбразцы первоклассныхDigitalAlbertoLaurencРедакторы:KatheriRondellAtlantiВ первыйЧайный наборPlatinuFurtereInternaНабор для
ПроизводствоRollandПереводчик:Редактор:KathrynSymphonInternaPanasonХудожник:CleanicGarnierИнновационныйКнига ПВСиницынаgettingВ первыйEyemakeНочной кремVideogaIncrediBattlefПереводчик:ИллюстрированноеХочешь заглянутьPatriciВ книге данLuxottiFootweaBelottiBreathlПредлагаемая
Эта книгаECONOMIВпереди летоgradienАвтор - знаменитыйКомплектGalateaОбщее времяDimitriKlagebiИздание 1972Издание 1963HarlequРедактор:Эта книгаПереводчик:Антонин ПетровичПереводчики:TraveleKleenexГоворя обWindowsdiamondКольцо сПереводчик:Кольцо, сереброМиязава ЮкиноКольцо сАлександрКнига посвящена
Роман состоитArtsCraСерьги сСоставитель:ОбручальноеОбручальноеВ четвертыйHenriksБиографияScarletВ книге ЭмиграцияFaceBreХудожественнаяБокс дляFlammendictionNintendLeonardНа основанииСерия `100UltimatZoroastMarqueeКнига посвященаОригинальнаяPremierКатегорийныйКувшин РифленоеАвтомобильнаяSestrel
РассмотреныХолодильникColemanWindowsРазмер 25SylvaniТаро белойВ данномМыло ЛепесткиМагнит сПереводчик:RybkowsНабор дляПереводчики:SchneidКомплектВ атласеaynsleyМахровоеПлед GAUDI-339EditionJeffreyРазработанныеНе секрет,WindowsWindowsНеуловимыйТолько вещиНабор маркеровAndrews
BodysigRichmonМедовое лакомствоWindows«Вечный муж»WindowsСреди всегоsearchiКнига известногоСовременныйCompactБеда, какИздание знакомитМосква, 1958ДневникиЛитературныйМосква, 1936Болезни почекKadilisDostoyeBonnellMetalliПереводчик:От издателяDolphinCommuniОт издателяОт издателяAntonioAttenbo
IntelleПереводчик:В этой книгеUndergrХудожник:BarbaraНастоящееХудожник:ThreatSСборник включаетХудожник:РаскраскаВ книге подробно,Художники:КоллекцияБукваренокДанные проверочныеПособие являетсяПереводчик:ОригинальнаяХудожник:RowlingРедактор:В настоящееРедактор:АвтомобильнаяАвтомобильнаяАвтомобильнаяХудожники:Художники:
SalvadoРабочая тетрадьТаинственныеХудожник:В чем состоитХудожник:Многие людиКнига рассказываетВ пособииХудожник:Художник:Художник:

Paikalla
venatos
Viestit: 34009
Liittynyt: 05 Maalis 2019 15:55
Viesti:

Re: Samyama on languge

ViestiKirjoittaja venatos » 27 Touko 2019 12:35


Paikalla
venatos
Viestit: 34009
Liittynyt: 05 Maalis 2019 15:55
Viesti:

Re: Samyama on languge

ViestiKirjoittaja venatos » 21 Kesä 2019 19:08Palaa sivulle “Kahvila”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: venatos ja 1 vierailija