Helsinki Zen Centerin pitkä johdanto alkaa pe 5.9.

Ryhmät, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat ilmaiseksi ilmoittaa tulevista tapahtumista.
aritikka
Viestit: 6
Liittynyt: 30 Kesä 2013 09:45
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Helsinki Zen Centerin pitkä johdanto alkaa pe 5.9.

ViestiKirjoittaja aritikka » 18 Elo 2014 20:38

Tapaamme 5.9.-10.10. neljänä perjantai-iltana klo 18-20. Kaksi ensimmäistä iltaa ovat perättäisinä perjantai-iltoina, kolmas ja neljäs ilta ovat kahden viikon välein.

Zen on koeteltu ja luotettava työkalupakki, jota on vuosisatojen ajan käytetty keskittymisen parantamiseen, merkityksellisyyden löytämiseen sekä elämän suurten kysymysten oivaltamiseen. Zazen, zen-meditaatio on täydellisen läsnäolon harjoittelua.

Pitkällä johdantokurssilla on aikaa käsitellä kysymyksiä jotka heräävät tapaamisten välillä. Myös ryhmä muodostuu tutuksi ja turvalliseksi.

Johdantokurssi sopii sekä aloittelijoille että meditaatiota aikaisemmin harjoittaneille. Kurssi jälkeen voit jatkaa itsenäistä meditaatioharjoitusta sekä osallistua yhteiseen ohjattuun zazeniin.

Jokaisella johdantokerralla tehdään zazen, jonka jälkeen keskustellaan harjoituksen esille nostamista kysymyksistä. Yhteisen ohjelman jälkeen on mahdollista saada henkilökohtaista opastusta istuma- asennossa. Illan teemaa käsitellään vuorovaikutteisesti. Lyhyen alustuksen jälkeen keskustelu ohjautuu osallistujien mielenkiinnon mukaan.

Kurssimaksuun 95 € sisältyy kahden kuukauden kokeilujäsenyys, jonka aikana voit vapaasti osallistua Helsinki Zen Centerin toimintaan. Näin voit tutustua ryhmäämme ja halutessasi saada henkilökohtaista ohjausta meditaatioharjoituksessa.

Sisällöstä tarkemmin http://j.mp/johdanto

Lisätietoja ja ilmoittautumiset helsinki@zazen.fi tai Ari Tikka 0400 308 304.

Tervetuloa
Ari

Palaa sivulle “Ilmoitustaulu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija