Pitkä johdantokurssi 7.11.-12.12.

Ryhmät, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat ilmaiseksi ilmoittaa tulevista tapahtumista.
aritikka
Viestit: 6
Liittynyt: 30 Kesä 2013 09:45
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Pitkä johdantokurssi 7.11.-12.12.

ViestiKirjoittaja aritikka » 19 Loka 2014 12:52

Zazen antaa energiaa kaamoksen pimeydessä. Johdantotapaaminen perjantaisin on koetusti hyvä aloitus viikonlopulle.

Helsinki Zen Center järjestää pitkän johdantokurssin zen-meditaatioon. Tapaamme 7.11.-12.12. neljänä perjantai-iltana klo 18-20, osoitteessa Kalevankatu 4. Kaksi ensimmäistä iltaa ovat perättäisinä perjantai-iltoina. Kolmas ja neljäs ilta ovat kahden viikon välein.

Pitkällä johdantokurssilla on aikaa käsitellä kysymyksiä jotka heräävät tapaamisten välillä. Myös ryhmä muodostuu tutuksi ja turvalliseksi.

Johdantokurssi sopii sekä aloittelijoille että meditaatiota aikaisemmin harjoittaneille. Kurssin jälkeen voit jatkaa itsenäistä meditaatioharjoitusta sekä osallistua yhteiseen ohjattuun zazeniin.

Kurssimaksuun 95 € sisältyy vuoden loppuun kestävä kokeilujäsenyys, jonka aikana voit vapaasti osallistua Helsinki Zen Centerin toimintaan. Näin voit tutustua ryhmäämme ja halutessasi saada henkilökohtaista ohjausta meditaatioharjoituksessa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset http://www.zazen.fi/hzcTimetable/news/i ... danto.html helsinki@zazen.fi tai Ari Tikka 0400 308 304. Saat tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Helsinki Zen Center tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa perinteistä zeniä kokeneiden opettajien johdolla. Kurssin ohjaaja Ari Tikka on Helsinki Zen Centerin perustajia ja harjoittanut opettajan johdolla vuodesta 1994.

Ari Tikka
Helsinki Zen Center

Palaa sivulle “Ilmoitustaulu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija