Pitkä zen-johdanto Helsingissä perjantaisin 16.1. - 20.2.

Ryhmät, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat ilmaiseksi ilmoittaa tulevista tapahtumista.
aritikka
Viestit: 6
Liittynyt: 30 Kesä 2013 09:45
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Pitkä zen-johdanto Helsingissä perjantaisin 16.1. - 20.2.

ViestiKirjoittaja aritikka » 07 Tammi 2015 08:56

Zen on vuosisatainen polku läsnäolon syventämiseen, merkityksellisyyden löytämiseen sekä elämän suurten kysymysten oivaltamiseen. Zazen, zen-meditaatio on täydellisen läsnäolon harjoittelua.

Järjestämme pitkän johdantokurssin zen-meditaatioon. Tapaamme 16.1.-20.2. neljänä perjantai-iltana klo 18-20. Kaksi ensimmäistä iltaa ovat perättäisinä perjantai-iltoina, kolmas ja neljäs ilta ovat kahden viikon välein.

Pitkällä johdantokurssilla on aikaa käsitellä kysymyksiä jotka heräävät tapaamisten välillä. Myös ryhmä muodostuu tutuksi ja turvalliseksi.

Johdantokurssi sopii sekä aloittelijoille että meditaatiota aikaisemmin harjoittaneille. Kurssin jälkeen voit jatkaa itsenäistä meditaatioharjoitusta.

Johdantokurssin aikana, toisen kerran jälkeen voit vapaasti osallistua zazeniin Helsingin zendossa. Kurssin jälkeen saat kahden kuukauden kokeilujäsenyyden puoleen hintaan (15 EUR / kk). Näin voit tutustua ryhmäämme ja saada tukea johdannolla aloittamallesi harjoitukselle.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset http://www.zazen.fi/hzcTimetable/news/i ... danto.html helsinki@zazen.fi tai Ari Tikka 0400 308 304. Saat tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Helsinki Zen Center tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa perinteistä zeniä kokeneiden opettajien johdolla. Kurssin ohjaaja Ari Tikka on Helsinki Zen Centerin perustajia ja harjoittanut opettajan johdolla vuodesta 1994.

Helsinki Zen Center
http://www.zazen.fi
Kalevankatu 4, 2. kerros

Palaa sivulle “Ilmoitustaulu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija