Geshe Thupten Negi Helsingissä 2.-4.9.2016

Ryhmät, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat ilmaiseksi ilmoittaa tulevista tapahtumista.
Tapio
Viestit: 31
Liittynyt: 30 Loka 2013 18:39
Viesti:

Geshe Thupten Negi Helsingissä 2.-4.9.2016

ViestiKirjoittaja Tapio » 22 Heinä 2016 17:34

KOLME SUURTA MANTRAA – Vapauta mieli ja tunteet äänen väreillä

Helsingissä 2.-4.9.2016

Kolme sydänmantraa tiibetiläisestä bön-perinteestä ovat voimakkaita parantumisen ja henkisen heräämisen mantroja. Bön luostareissa säännöllisesti kaikuvat mantrat käyvät kenelle tahansa yksinkertaisena arkisena harjoituksena. Kolme suurta mantraa vievät harjoittajan yhteyteen luonnollisen mielen kolmen vapautuneen ominaisuuden kanssa. Mantrat ovat olennaisia esteiden puhdistamisessa luonnolliselta mieleltä. Ne kehittävät mielen ja tunteen laatuja kuten rakkautta ja myötätuntoa. Ne suojaavat mieltä ikäviltä ja takerruttavilta tavoilta.
Anna äänen väreilyn viedä sinut lempeästi levollisuuteen, hiljaisuuteen ja avoimuuteen josta sinulla on antaa rauhaa, tyytyväisyyttä ja yksinkertaista olemisen iloa itsellesi ja muille.

Kurssilla tiibetiläisen bön-buddhalaisen perinteen opettaja Geshe Thupten kertoo sinulle mantrojen syvällisen muinaisen merkityksen antaen sinun nauttia mantrojen äänen väreilyn hoivaavasta voimasta

Opettaja
Geshe Thupten Negi on Lishu instituutin johtaja Intiassa. Hän on Kinnaurista kotoisin oleva intialainen. Gesheksi hän on valmistunut Menrin bön-luostarissa. Hän vierailee Suomessa ensi kertaa. Lishu on Intiassa sijaitseva Tenzin Wangyal Rinpochen bön-opetusten säilyttämiseksi perustettu kaikille avoin pitkäaikainen retriitti- ja opetuskeskus, joka aloitti varsinaisen toiminnan keväällä ja syksyllä 2015. Lishussa opetetaan kolmivuotista bön-opintojen kokonaisuutta, johon halukkaat voivat osallistua täysiaikaisesti tai erilaisissa osissa yhdistettynä etäopiskeluun.

Kenelle?
Kaikille jotka ovat kiinnostuneita äänityöskentelystä ja mantrojen hoivaavasta voimasta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
http://www.ligmincha.fi/fi/tapahtumat-j ... ta-mantraa

Tervetuloa kurssille! ☺

Palaa sivulle “Ilmoitustaulu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija