Se inkarnaatio

Keskustelua buddhalaisuudesta.
sininendraakki
Viestit: 88
Liittynyt: 30 Syys 2015 12:59
Viesti:

Re: Se inkarnaatio

ViestiKirjoittaja sininendraakki » 15 Touko 2017 12:24

Asiaan ei pidä suhtautua kategorisen kielteisesti. Moni ihminen voi olla, tai onkin jokin inkarnaatio, eihän se ole mahdotonta kuitenkaan. Siitähän voi olla hyötyä, jos uskoo olevansa jokin ihmeellinen asia, vai kuinka? Neuvostoliiton aikakaudella siellä tutkittiin hypnoosia ja sen käyttöä eri aloilla. Eräs Neuvostoliitossa tehty koe oli sellainen että musiikin opiskelijoille suggeroitiin hypnoosissa että he ovat jonkin tietyn säveltäjän tai muusikon inkarnaatioita. Hypnoosi käsittely toistettin joitakin kertoja. Kokeen jatkuessa ne musiikin opiskelijat kehittyivät paremmin ja nopeammin, joille oli annettu kyseinen inkarnaatio-suggestio, kuin ne joille ei ollut annettu hypnoosi-suggestioita lainkaan.
Olen 1970-luvulla tavannut, tai oikeammin nähnyt puhetilaisuudessa, hypnotisoija Jarl Fahlerin, jolla oli yhteyksiä Neuvostoliiton parapsykologia- & hypnoosipiireihin. Hän oli vaikuttava henkilö.

nolla

Re: Se inkarnaatio

ViestiKirjoittaja nolla » 27 Marras 2017 18:25

Kun ihminen kokee jumalan/totuuden, sellaset käsitteet kuin buddhalaisuus, inkarnaatio ym. putoaa pois. Ei ole mitään mikä syntyy uudestaan, tai ketään buddhalaisuutta harjoittavaa. Ymmärtää myös että kaikki olennot katsovat samasta "paikasta" toisiaan, havainnoivat maailmaa jne.. Miettikää sitä, tarkoin :) Kuka, tai mikä se on, joka voisi syntyä uudestaan? Sielu? Kokemusten ja tunteiden kokoelma, harha minuudesta? Mieli? Hehheh, luojalla on kyllä mahtava huumorintaju. Se ei ole koskaan syntynyt, eikä koskaan kuole. Ja SE olet sinä. Ja minä.

Asia on yksinkertainen, unohtakaa se minä itseänne pidätte, ja kaikki muukin mikä on hankittua syntymän jälkeen. Kaikki yritykset on tuhoontuomittuja yrittää ymmärtää totuutta älyllisellä tasolla. Se paljastuu kun ymmärtää mielen kuvitelluksi. Mutta kuka sen ymmärtää, jos ei sinua olekaan olemassa? :)

"What you are searching for, is where you are searching from."

Dharmis42
Viestit: 755
Liittynyt: 20 Helmi 2013 04:19
Viesti:

Re: Se inkarnaatio

ViestiKirjoittaja Dharmis42 » 05 Joulu 2017 23:23

nolla kirjoitti:Ei ole mitään mikä syntyy uudestaan, tai ketään buddhalaisuutta harjoittavaa. Ymmärtää myös että kaikki olennot katsovat samasta "paikasta" toisiaan, havainnoivat maailmaa jne.. Miettikää sitä, tarkoin :)
Ehkä ei, siltikin uni jatkuu.


Palaa sivulle “Dharman pyörä”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija