Kalpoja, menneitä aikakausia

Keskustelua buddhalaisuudesta.
sininendraakki
Viestit: 231
Liittynyt: 30 Syys 2015 12:59
Viesti:

Kalpoja, menneitä aikakausia

ViestiKirjoittaja sininendraakki » 30 Touko 2018 12:22

Nykyajan buddhalaisen on yleensä vaikea tai mahdotonta hyväksyä ajatusta että maailmassa on ollut hyvin kaukaisia aikakausia, eli kappoja (paali) tai kalpoja (sanskr), jolloin on ollut aiempia ihmiskuntia, ja niissä aiempia Buddhia. Eli että maapallolla on ollut ihmiskuntaa jo paljon ennen neandertalilaisia.
Jos sellaista on ollut niin miten se sopii evoluutio-opetukseen, ja olemassa olevaan arkeologiaan?
Jos ei halua tukeutua Michael Cremon kirjaan Forbidden Archeology, alalla on myös hyvä ei-hindulainen tutkija Klaus Dona. Hän on itävaltalaissyntyinen taidemuseointendentti, -tai jotain sellaista, en tiedä hänen ammattinsa oikeaa suomenkielistä vastinetta. Olen kuunnellut hänen esitystään Project Camelotissa sekä Youtubessa. Klaus Dona on suositeltava tietolähde tässä aiheessa, jonka mukaan ihmiskunta Maapallolla on vanha, hyvin vanha. Mikä tekee aiemmat Buddhat todeksi ja mahdolliseksi nykyajan tietoisuudelle.
Avoimia kysymyksiä jää vielä useita, mihin jo aiemmin viittasin, koska virallinen arkeologia, paleontologia ja geologia eivät tunne, eivätkä halua tuntea, Klaus Donan ja useiden muiden kertomia asioita.:

phpBB [media]

sininendraakki
Viestit: 231
Liittynyt: 30 Syys 2015 12:59
Viesti:

Re: Kalpoja, menneitä aikakausia

ViestiKirjoittaja sininendraakki » 27 Marras 2018 11:50

Geologiset aikakaudet Intiassa, asiallinen luento

phpBB [media]


Palaa sivulle “Dharman pyörä”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija